Berbec – Este bine să te miști încet și determinat cu privire la o chestiune juridică sau care ține de educație. Pe de altă parte, ești gata să intri în miezul problemei asemenea unui pistolar din Vestul sălbatic. Cu această abordare, poate urma o discuție pe cinste.

Taur – Dacă dorești noi prieteni, ia legătura cu cineva care este interesant și discutați despre lucrurile în care credeți, despre cauzele pentru care luptați și cum ați schimba lumea. Este combinație care poate aduce o întâlnire intimă tentantă dar și puțin inconfortabilă. 

Gemeni – Datorită erei digitale dar și a programului impus de pandemie, poți folosi această energie pentru a căuta un alt loc de muncă. O întrerupere a rutinei este una dintre cele mai bune modalități de a fii motivat. Relațiile și parteneriatele sunt în centrul atenției.                

Rac – Ești bine informat și dispus să îți asumi responsabilități, dar este posibil să eziți când vine vorba despre riscuri reale, profesionale sau financiare. Energia adusă de inconjuncție este una provocare. Te simți nefericit dacă nu faci nimic și nesigur dacă faci ceva.              

Leu – Posibil să te plimbi prin casă ca un…leu în cușcă. Te simți blocat. Vrei să-ți încalți cizmele, să-ți pui căciula și masca și să ieși afară. Dar circumstanțele ar putea face acest lucru aproape imposibil. Contactează-ți prietenii care trăiesc departe de tine.                   

Fecioară – Astăzi, s-ar putea să te gândești să soliciți o modificare a împrumutului, o refinanțare a ipotecii sau un împrumut de afaceri. Adună actele de care ai nevoie pentru face solicitarea la bancă, peste săptămână.

Balanță – Astăzi, este bine să fii diplomat, mai ales când discuți despre finanțe cu o persoană specială din viața ta. Este posibil să aveți modalități diferite de a vedea cum să gestionați banii, toleranță la risc diferită și obiective diferite. Este dificil să găsești o situație ca să-ți impui punctul de vedere.   

Scorpion – Este posibil să te uiți la finanțele tale și să faci unele schimbări necesare în planurile deja făcute, fie în obiceiul de a cheltui. Este un aspect provocator și, prin urmare, este bine să îți reamintești că bugetul nu este unul grozav, dar dorința ta de a reuși să te ții de un buget este puternic.                        

Săgetător – O întâlnire care credeai că se va desfășura într-un anumit fel, s-ar putea să nu se desfășoare conform planului. Nu lua acest lucru ca pe un semn misterios. Uneori energiile pur și simplu nu se armonizează sau este posibil ca momentul să nu fie tocmai cel bun...             

Capricorn – Partea ta cea mai puțin plăcută de astăzi este blocajul provocat de statul acasă și totuși nu este prea grozav să fii afară, printre oameni acum. Este, în schimb, o zi bună pentru a vă recunoaște că te-ai adaptat la circumstanțele în schimbare care o presupune pandemia.                       

Vărsător – Posibil să trimiți o grămadă de mail-uri sau să comunici mai activ cu colegii de muncă. Și aici trebuie să fii prudent, deoarece inconjuncția este un aspect provocator pentru a înțelege punctul de vedere al celuilalt. Dacă este posibil, cere un răgaz pentru a răspunde.                 

Pești – Dacă ai avut probleme cu alocarea timpului pe diverse direcții pe care le dorești soluționate sau dacă pierzi timpul sistematic, este posibil să primești informații excelente astăzi, în timp ce încerci să înțelegi modul prin care alții știu să-și stabilească un program.