Berbec – Ar fi bine ca astăzi, să stai lângă telefon. Și dacă nu ești la telefon, așteaptă-te să primești și să scrii mailuri. Ești în centrul tuturor comunicărilor încă de la început de săptămână. Tu ești centrul.            

Taur -S-ar putea ca cineva să-ți pună pe birou un contract și să-ți ceară să arunci o privire peste el. Îți este destul de greu să acorzi atenție elementelor de bază însă. Vei fi mai liniștit și mai motivat marți   

Gemeni -Este o zi bună pentru întocmirea listelor și pentru elaborarea de planuri concrete. S-ar putea să fie nevoie să te bazezi pe sfatul unui expert financiar. Ziua de lucru se va încheia într-o notă obișnuită.                     

Rac – Cu cât li se pare mai ciudată ideea care o ai, cu atât mai bine. Lucrurile de la birou ar putea necesita o schimbare și tu ești persoana care poate să o facă. Nu o iei razna, dacă la asta te gândești, aplică-ți creativitatea pentru a explora soluții. 

Leu - Impresionezi cu mintea acum. Lasă instinctele să te ghideze spre sfârșitul săptămânii. Acest lucru înseamnă să te implici și să asculți atent. Până la urmă vei știi exact ce să faci cu tine, iar faptul că ești foarte sexy este cireașa de pe tort.    

Fecioară – Este o zi pentru socializare, iar partenerul sau o posibilă viitoare relație, te determină să renunți la tot. S-ar putea să roșești la replicile făr prdea! Planurile concrete sunt cam greu de păstrat, așa că joacă după cum simți.              

Balanță – Ceva amenință să îți întrerupă rutina, dar înghite-ți vorbele cum se spune și să nu ai în minte decât obiectivul final și ar trebui să poți reuși să faci lucrurile cum trebuie. La sfârșitul zilei, ia o pauză binemeritată de la muncă.             

Scorpion – Ți se solicită prezentări de ca și prezența la întâlniri cu subiect financiar, pe măsură ce sortezi ofertele și achizițiile. Este momentul să iei niște decizii financiare mari. Abilitatea sporită de a te conecta cu ceilalți te va ajuta.       

Săgetător – Ai o mulțime de idei, dar asta este tot ceea ce ai: idei. Nimeni nu pare prea încântat să le pună în practică. Ar putea fi o mișcare înțeleaptă să îți asumi singur motivarea acțiunilor, nu de alta dar poți fi incredibil de convingător.                  

Capricorn –Astăzi vorbim despre stabilitate financiară. Apoi, mai este probabilitatea unui câștig care vine pe alte canale decât cele obișnuite – poate ajuți pe cineva cu mutatul, faci un transport în afara localității ș.a..

Vărsător  -Astăzi ai putea avea tendința de a regândi lucrurile, în special dragostea. Partea ta independentă este un vis frumos mai ales la lăsatul serii. Nu te poți mișca așa cum vrei, dar folosește-ți imaginația!!      

Pești – Oricât de mult ți-ai dori să faci totul a la carte, ceea ce simți cu adevărat este să te bagi sub birou și să tragi un pui de somn sau să stai Pe Internet, să faci orice altceva decât să lucrezi. Nimic nu-ți este clar.