Berbec – Astăzi ai o șansă excelentă să începi un antrenament la sală, o dietă sau să acorzi mai multă atenție bunăstării generale. Soarele și Saturn îți aduc răbdarea ca să îți atingi obiectivele pe termen lung. Simți nevoia de a duce persoana iubită într-un loc cu totul, cu totul special.          

Taur - Nu trebuie să renunți la ceea ce îți place, dar nu trebuie să consumi în fiecare zi. Asta îți permite cu siguranță, să îți descoperi noi talente sau abilități pe care le ai. Cu siguranță va fi o zi de divertisment productiv, ca să spun așa. Alții pot vedea prin tine, așa că nu încerca să te ascunzi.                                            

Gemeni  - Canalizează-ți energia în alergare sau alt tip de antrenament, apoi răsfață-te cu o mică slăbiciune – o înghețată sau o prăjitură. Analizează-ți viața de acasă și vezi ce mai poate fi îmbunătățit în următoarele săptămâni.Acest lucru te determină să fii mai decis și mai concentrat.            

Rac – Oamenii par să fie atrași de tine, astfel că îți poți lărgi cercul de prieteni. Încă de luni, apar șanse de a relaționa cu persoane noi. Vorbim despre o energie de susținere. Ia în considerare întâlnirea cu cineva pe care ți-ai dorit să îl cunoști de foarte multă vreme. 

Leu  - Știi că există lucruri pe care trebuie să le vindeci dar și o posibilă o relație care are nevoie de un nou început. Dragostea poate lovi pe negândite. Este posibil să fi fost în această relație pentru o vreme, dar dintr-odată îți dai seama cât de interesantă și specială este această persoană.        

Fecioară –În acest moment, tu sau iubitul tău vă puteți simți extraordinar de motivați să faceți lucrurile să funcționeze. Mai mult, este o energie neliniștită care face dificilă concentrarea asupra altor lucruri. Pe de altă parte, vorbim despre un nou început pentru voi și relația voastră, în special.                        

Balanță – Poate că treci de la ideea de a menține relația pentru orice eventualitate, la eliberarea lucrurilor care nu mai funcționează și la încrederea că atunci când vei avea nevoie de ceva, vei găsi mijloacele și capacitatea de a le obține. Transformi relația pe măsură ce se petrec anumite situații.       

Scorpion – În această săptămână abilitatea ta de a lua decizii și măsuri concrete funcționează la maxim. Nu ai mustrări de conștiință și nici ezitări. Poți trece peste obstacole fără probleme. Ai fost atât de preocupat să îți găsești o/un iubită/iubit, încât ai fi putut înota în niște ape destul de tulburi.    

Săgetător  - Ești ușor de văzut, auzit când spui ceva iar postările pe care le faci online, sunt sub ochii vigilenți ai lumii. De obicei ești destul de prudent când găsești pe cineva care să îți placă. Este în regulă să fii și dandy, dar timpurile spun că este timpul să scoați la bătaie artileria grea.         

Capricorn – Transformarea carierei este o posibilitate acum, deși ai putea avea nevoie de un dram de noroc și chiar să achiziționezi în raport cu ce ai pentru a-ți atinge obiectivele. Așteaptă să vezi unele recompense ale muncii recente. Crede-mă că știu ce spun. Vorbește despre depășirea limitelor.   

Vărsător – În timp ce îți folosești intuiția dar asculți și sinele superior care cere concentrare și practică, este diferit pentru toată lumea, în special pentru tine. Acum poți explora cum funcționează pentru tine. Ai putea să te trezești că vrei să spui tuturor ceea ce crezi despre ei. Evită să te cerți dacă este posibil.      

Pești - Vei observa că o prietenie promite să devină mult mai interesantă. Este posibil ca la această persoană să te fi gândit în urmă cu ceva timp dar abia acum s-ar putea să fie disponibilă pentru o relație. E timpul să-ți exprimi clar câteva dorințe. Te poți baza pe ceilalți și acest lucru îți dă putere.