Berbec – Este o zi numai bună pentru a face ceva pentru o organizație caritabilă. Posibil să donezi o sumă de bani pentru a susține o cauză, cum ar fi un spital pentru copii. Astăzi, ești empatic cu ceea ce fac alții, chiar și cei care trăiesc departe.    

Taur – Energia relației se îmbunătățește pe măsură ce tu și iubita ta vă sincronizați și vă faceți planuri pentru viitor. Ia în considerare petrecerea unor momente de liniște împreună, alinându-vă pe canapea, cu o cană de ciocolată neagră în mână.                             

Gemeni – Intențiile spirituale pe care le-ai pus în mișcare ieri, încep să dizolve limitările, astăzi. Abordează cariera într-un fel magic, împletind diferitele energii a ceea ce îți dorești. Dacă alegi să rămâi la locul de muncă curent, vizualizează ce muncă de birou faci. 

Rac – Dacă ai avut unele probleme de sănătate, energia zilei este excelentă pentru a găsi vindecare și ajutor. Astăzi, poți găsi alinare de la alții și asta îți întărește imunitatea. Adaugă o cantitate bună de legume în farfurie pentru a completa energia.                

Leu – Ar fi bine să-ți umpli casa cu muzică sau cu obiecte de artă. Umple-ți momentele dintre muncă și sarcini cu ceva care îți place și te inspiră. Ai putea lua în considerare scrierea unor poemei, compunerea unui cântec sau scrierea unei povești romantice. 

Fecioară – Mintea ta analitică și investigativă ar dori să rezolve problemele celorlalți. Dar mișcați-vă ușor pe măsură ce balanța se înclină ușor. Creează un spațiu chiar dacă nu există spațiu fizic propriu-zis să te distanțezi.    

Balanță – Unele lucruri trebuie marcate și măsurate, iar altele trebuie lăsate la latitudinea Universului. Astăzi este o provocare să faci diferența. Există un echilibru între efort și noroc. Pe măsură ce treci de la o sarcină la alta, sesizezi care părți ale rezultatului afectează lucrurile.     

Scorpion – Este o zi uimitoare pentru munca creativă în sânul familiei, în special ceva care are numele tău pe ea. Gândește-te, poate scrii versurile unui cântec sau termini o carte și o dai spre publicare, nu neapărat beletristică, cât aș crede de gastronomie. 

Săgetător –Este bine să decorezi casa astăzi, să infuzezi puțină magie pentru sărbătorile viitoare. Aprinde lumânări sau umple un castron cu conuri de pin parfumate cu scorțișoară, atrage abundența în acest moment. Permite-ți să trăiești în prezent.               

Capricorn – Ai posibilitatea să vindeci o problemă legată de un membru al familiei. Ascultând și recunoscând punctul de vedere al acestei persoane, îl poți face să se simtă mai bine și să-l ajute, în același timp, să renunțe la poziția combativă.                          

Vărsător – Reputația te poate ajuta să fructifici șansa de a face bani. O cunoștință își vorbește despre o oportunitate în carieră. La început totul este puțin vag, dar se plantează sămânța. Hrănește-o  prin răspuns și apoi, așteaptă să vezi ce crește.

Pești – Deși ai perspective bune de avansare profesională în următoarele câteva săptămâni, astăzi nu este o zi bună pentru semnarea unui contract de muncă sau pentru angajarea de personal pentru afacerea ta. Va fi dificil să găsești o situație sută la sută favorabilă.