Berbec – Posibil să ți se ofere o promoție sau o avansare indiferent dacă lucrezi la birou sau de acasă. Nu pierde din vedere obiectivele financiare care le ai. Este posibil să ai o oportunitate de muncă într-o instituție mai mare.              

Taur - Cineva va răspunde foarte bine la ceva ce spui și te va face să-ți dai seama cât de mult contează opiniile tale în cadrul biroului. Nu lăsa ca o dispută referitoare la responsabilitate să pară altceva decât o supărare trecătoare.    

Gemeni - O pierdere financiară bruscă sau o detașare vis-a-vis de un anumit subiect îți poate provoca stres și confuzie. Din punct de vedere financiar, îți ies în cale niște venituri brute neîncasate de foarte mult timp.

Rac – Soluții imaginative la cele mai persistente probleme legate de afaceri. Joi este vorba despre noi începuturi. S-ar putea să prezinți un nou plan într-un cadru formal. Va fi o zi grozavă la locul de muncă.                                  

Leu - Nu există nimic mai bun decât o sesiune de brainstorming pentru a pune ideile în mișcare. Unii dintre colegii de muncă sunt bucuroși și surprinși totodată că ai acceptat să lucrezi cu ei. Pune tot ce vrei în ecuație.       

Fecioară – Colegii au nevoie de atenția ta distributivă așa că este timpul să te apuci de treabă. Ai o minte logică, iar raționamentul tău rapid va fi util în timpul unei întâlniri în care se iau decizii. După amiază, vei fi prins într-un proiect de organizare.                 

Balanță – Negocierile diplomatice sunt esențiale astăzi. Este un moment bun pentru a întreprinde un proiect nou. Formează-ți repede echipa cu care să lucrezi. Cere sfaturi și ia în considerare toate opțiunile care le ai.               

Scorpion – O conversație plăcută cu un șef de birou poate duce la un nou aranjament. Rețeaua lucrează în avantajul tău acum. Scrisul, vorbitul, stabilirea de noi relații totul se întâmplă cu ușurință. Gesturile mici se pot adăuga și ele.          

Săgetător – Idealismul tău va fi inspirat astăzi. Pe măsură ce reputația ta în birou crește, crește și încrederea ta în sine. Odată, iar în plus, o lovitură profesională neașteptată îi lasă pe mulți cu gura căscată. Seara te vei simți expansiv.                    

Capricorn – Vei putea lucra astfel cu toată lumea în acest, fără probleme. Așteaptă-te ca și ei să te trateze în același fel. dacă ai impulsul să iei o replică prea personal, scapă de persoana respectivă. Afacerile sunt afaceri.

Vărsător  - Ceva din viața personală îți va cere multă atenție, dar până la urmă, te vei întoarce la sinele tău creativ și inspirat. Oamenii iubesc ideile tale. Și șefii tăi sunt mulțumiți de modul în care gestionezi lucrurile.       

Pești –Nu ai altceva în minte decât cum să cuerești pe cineva și îți tot zbârnie prin minte o obsesiv o melodie. Cum nu ți s-a întâmplat de mult, nu ai chef să faci nicio treabă astăzi aceasta până spre seară când ai să vrei să faci aproape totul.