Berbec – Trebuie să ai încredere în sentimentele tale, pentru a observa amănuntle care leagă totul. Uneori trebuie să te îndepărtezi de o situație, chiar dacă pare o idee bună. Este o lecție despre încrederea în tine.               

Taur - Astăzi, poți vorbi cu oricine despre aproape orice. Când ajungi la cineva pe care îl găsești pe placul tău, îți dai seama că există o legătură pe care nu bănuiai. Dacă îți dorești iubire, este o zi bună pentru a trimite un e-mail cuiva care te interesează.      

Gemeni - Poți parcuge lista de lucruri care le ai de făcut, abordând cu ușurință proiectele în sistem telemuncă. Ai putea asambla, de exemplu, cu succes, cel mai aparent complicat mobilier IKEA, chiar și fără instrucțiuni.   

Rac – Ai acces la fapte și la cifre și răspunsul corect îl ai în momentul în care ai nevoie de el. Este un moment minunat pentru explorarea unor fantezii. În momentul în care te îndepărtezi de un obiectiv, este ca și cum ai spune că renunți și viața ia un alt curs.

Leu - Oameni, cu diverse nevoi, vor bate la ușa ta, săptămâna aceasta. Poți da și primi ajutor de specialitate la momentul potrivit, dă-te deoparte și lasă-i pe alții să facă prostii. De obicei nu te deranjează, dar acum toate acestea vor începe să irite.           

Fecioară – E timpul să renunți la tipul de gândire deterministă. Nu există niciun beneficiu, indiferent dacă gândul este bun sau nu, deoarece te trage în jos. Poți face una dintre cele mai mari mutări sociale, ca și cum ai da șah mat gurii lumii.                    

Balanță – Decizia de a schimba ceva în modul cum îți apreciezi sănătatea este pivotul central al săptămânii. Ești pe drumul cel bun când vine vorba despre corpul tău. De aceea este bine să subliniez schimbările pozitive din planul sănătății.                   

Scorpion – O întâlnire întâmplătoare ți-ar putea aduce o oportunitate semnificativă. Sincronicitatea funcționează în favoarea ta. Poți aborda relațiile provocatoare cu siguranță în sine, iar soluțiile vă vor apărea după cum cere momentul.             

Săgetător  - Viața de familie este cel mai prețios bun pentru tine săptămâna aceasta. Ceva îți iese în cale care face ca sentimentul de acasă să fie mult mai plin. Ai capacitatea de a topi gheața între tine și ceilalți din familie.                       

Capricorn – Este o perioadă bună pentru a vă revizui câteva dintre obiectivele și planurile pe care vrei să le pui în fapt. Stabilește-ți un orar pentru luna care vine, dar gândește-te și la anul viitor. Te descurci excelent cu toate formele de comunicare.   

Vărsător  - Au loc evenimente cu o turnură neașteptată pentru unii. Are loc ceva la care tu te așteptai de foarte multă vreme. Poți obține ajutor și sprijin de la alții chiar și prin intermediul rețelelor sociale. Vei vedea ce va urma!           

Pești – Dacă ești student sau într-un loc de muncă unde se lucrează în grup, este posibil să faci echipă cu cineva interesant. Ar putea fi un nou prieten sau chiar o relație sentimentală. Ar putea aduce unele lucrări cu mult peste ceea ce ai făcut până acum.