Berbec – Este o zi excelentă pentru a vă perfecționa abilitățile intuitive. Pentru a deschide drumul în călătoria psihică, freacă-ți tălpile picioarelor cu ulei de lavandă. Poate că reușești să cumperi ceva dorit de multă vreme.                  

Taur - Petreceți cât mai mult, cu cei mai interesanți oameni din cercul tău. Este o zi bună să te întâlnești cu oamenii la care ții. Îi poți învăța pe prietenii tăi, mai puțin familiarizați cu tehnologia, cum să folosescă Skyp-ul sau Zoom-ul.          

Gemeni - Este posibil să ai o întâlnire pentru care trebuie să te pregătești și să fii tare pe poziție. Intuiția îți spune că altcineva ar putea uita de întâlnire, așa că nu vei greși cu nimic dacă îi vei reaminti.   

Rac – Ziua este bună pentru a-ți face timp să urmezi o practică spirituală, cum ar fi meditația sau rugăciunea. Este posibil să ai o idee foarte clară a ceea ce vrei în viața voastră, dar ceva te reține în continuare.    

Leu - Este posibil să îți petreci ziua completând acte pentru refinanțarea casei, obținerea unui împrumut de nevoi personale sau finanțare guvernamentală pentru o afacere, lucruri care îți vor schimba viața.              

Fecioară – Dacă ai urmat sugestiile zilei s-ar putea să realizezi că se întâmplă ceva extraordinar astăzi. S-ar putea să primești atenți, în special de la surse la care nu te-ai aștepta niciodată. De fapt, este posibil să fii ca un burete psihic.                       

Balanță – Posibil că înainte de prânz să rezolvi sarcinile generale din gospodăriei. Este momentul să vezi ce se poate schimba în bine. O parte din ceea ce faci ar putea fi delegate sau chiar eliminate. Apoi, fă puțină mișcare, bea multă apă și odihnește-te.     

Scorpion – Dacă ai copii mici sau adolescenți, este posibil să simți că lucrurile îți scapă de sub control. Este bine să încerci să-ți controlezi emoțiile în preajma lor. Lasă-i să țipe și să facă hărmălaie dacă asta vor, iar tu să încerci să îți păstrezi calmul.               

Săgetător  - Ai putea primi un mesaj de la Univers. Mesajele pot apărea sub formă de numere precum 11 sau 22, totul este să le decodifici. Când se întâmplă asta, încearcă să-ți amintești la ce te gândeai în acel moment.                          

Capricorn – Poți deveni teamă de studiu atunci când lecția de viață sau problema aparține altcuiva. Astăzi realizezi că unele dintre sentimentele tale pot aparține altora, chiar oamenilor din celălalt colț al lumii.  

Vărsător  - E timpul să îți exersezi imaginația. Scrie pe o bucată de hârtie ca titlul, 1 milion de eurp, apoi trece în ordine, pe ce i-ai cheltui până ajungi la zero. După ce termini lista, ascunde-o într-un loc unde nu s-ar gândi nimeni să caute.

Pești – Ești mai ușor de văzut astăzi sau ceva de genul acesta. Este o energie foarte bună pentru relații. Dacă ești în căutarea iubirii, actualizează-ți profilul pe site-urile de întâlniri online. Acest lucru necesită concentrare și probabil ceva mai multă liniște.