Berbec – Fă-ți timp și cântărește ambele părți ale unei probleme înainte de a te decide. Probabil că în espectativă destul de mult timp înainte de a te angaja să pui de acord ambele sensuri, dar este bine ce faci. Nu te grăbi. O decizie practică, bine gândită, este cea mai bună.  

Taur - Ești prins într-o conjunctură care nu duce nicăieri. Posibil să observi că există o stagnare legată de munca ta datorită incapacității cuiva de a se hotărî cu privire la o anumită problemă. Nu renunța pentru că acesta este timpul tău.             

Gemeni  - Vei experimenta un conflict teribil cu cineva care are puncte de vedere diferite asupra situației actuale. Această persoană este înrădăcinată mai mult în fantezie decât în realitate. Fii atent în loc să te lași dezechilibrat de gândirea greșită a altuia. 

Rac – Toată lumea - inclusiv cineva care te apreciază, te ține sub observație cu siguranță. Meriți această atenție, să nu ai nicio îndoială. Este exact ceea si ai nevoie pentru a-ți permite să te exprimi complet și să fii tu însuți/însăți.                       

Leu  - Implică-te în grupuri sociale sau evenimente sportive care ar putea fi fructuoase pentru crearea unei rețele de relații. Este posibil ca unele relații pe care te-ai bazat mai de mult să se încheie acum. Rebelul din tine dă în clocot și simți nevoia de independență în viața profesională.       

Fecioară – Când te afli într-un spațiu adecvat poți să faci cea mai bună muncă. Ia-ți o zi liberă și folosește-o pentru a-ți ordona viața. Casa a 12-a cade în semnul subtil al Leului și face trigon cu Marte retrograd din Berbec, sporind dorința de singurătate.    

Balanță –Astăzi, pentru a preîntâmpina flatulența inconfortabilă sau gazele intestinale, ca să fie mai clar, nu mânca mese grele. Ar fi mai bine cu mai multe mese pe tot parcursul zilei pentru a nu îți supraîncărca sistemul digestiv. Nimic nu se vindecă atunci când te sacrifici.           

Scorpion – Poate că cineva dorește să îți cumpere mașina, remorca sau să ia în arendă terenul de la țară. Această tranzacție ar putea duce la discuții despre o oportunitate de afaceri mai mare. Totuși, o vreme este bine ca tranzacția și afacerea să rămână secrete. Ia toate deciziile cu atenție.                

Săgetător  - Unele autoevaluări vor ajuta la ușurarea tranziției către ceea ce urmează pentru tine, așa că fii cu adevărat sincer cu tine în legătură cu punctele forte dar și cu limitările tale. Va începe să vă aducă oportunitățile pe care le dorești.                      

Capricorn – Nu consuma alimente grele sau nedigerabile. Pot apărea deficiențe de vitamina B și ar trebui să iei un supliment dacă dieta nu este adecvată. Alimentele pe care trebuie să le incluzi în alimentație sunt gerenii de fasole, germenii de grâu, produse din soia, ouă și carne albă.

Vărsător – Evită amânările de orice fel, deoarece te confrunți cu un aspect rar și pe care îl poți folosi la maximum. Aspectele sugerează că decizia pe care o vei lua îți va aduce beneficii pe termen lung. Vei cunoaște oameni noi prin saltul pe o nouă scenă socială și explorezi noi contacte profesionale.

Pești – Poți soluționa concepte dificile și poți ajunge elegant la o concluzie negociată. Această energie facilitează obținerea unor rate ipotecare mai bune sau asigurarea finanțării pentru o afacere. În plus, poți găsi un consilier financiar care să te ajute să tranzacționezi la zi.