Berbec –  Evoluția imprevizibilă a lucrurilor din jur te solicită să dai drumul vechilor idei legate de securitate pentru a descoperi valorile intangibile. Fiecare acțiunecare o întreprinzi în favoarea sentimentelor are o reacție pozitivă în viitor. Se cere un echilibru între nevoile tale și ale celorlalți.

Taur –  Te vei întâlni cu cineva cu care ai vorbit, până acum, doar pe Watsapp sau online, dragoste mare dragoste și cum a revenit Venus în mers direct, ai constatat că nu a fost decât un foc de paie, iar doi, că ai cam devalidat contul și ești la limită. Problema este că persoana a devenit prea insistentă.

Gemeni –  Schimbări uriașe într-o situație financiară, căsătorie, angajamente intime, poate chiar chestiuni fiscale. Roata iubirii se învârte, iar aceasta este un progres. Ies în evidență aspecte legate de dragoste, sex, romantism, copii sau o chestiune apropiată inimii tale.

Rac –  Relațiile sunt principalele aspecte de astăzi și doar pentru că nu ești cu cineva, nu înseamnă că această energie nu te afectează. Deoarece acum există multă armonie în aer, judeci sau provoci o legătură până acum excelentă, cu unul dintre prietenii căsătoriți. Ai grijă!

Leu –  În cazul în care relația nu mai merge, duceți-va la un consilier de cuplu înainte de a decide orice mișcare majoră în urma căreia nu mai poți face pasul înapoi. Dacă ai găsit pe cineva de încredere, loial și care dorește să fie alături de tine, renunță la alte aventuri dacă vrei ca relația să meargă.

Fecioară – Au loc evoluții neașteptate, pot apărea oportunități chiar de a călătorii sau ca urmare a unor șanse de a muncii în străinătate ori poate că iei în considerare învățământul superior. Ești mai puțin grăbit acum și poți lua decizii solide în ce privește viitorul relației.

Balanță – Trebuie  să te eliberezi conștient de atașamentele din trecut și care nu mai au valoare, astfel încât să poți pregăti spațiul pentru tot ceea ce înflorește în present și care va marca începutul unei etape lungi de extindere și de transformare pe frontul cunoașterii propriilor rădăcini.

Scorpion –  Se petrec schimbări nedorite pentru care nu ești pregătit să renunți la multe, însă atitudinea este totul. Ești hotărât să eviți un răspuns, iar această situație nu este de ici de colo. Dacă nu găsești o modalitate de a rezolva ceva care îți blochează calea spre persoana dragă, mergi pe ocolite.

Săgetător - Ce te pasionează cel mai mult? Păi, să vedem. Sunt situații și oameni care te ajută să-ți atingi unele dintre cele mai dorite obiective romantice. Este vorba despe o combinație între efortul intens și norocul la care nici nu te gândești. Nu există o recompensă mai mare decât o viață bine trăită.

Capricorn –  Venus va bloca șansa de a-ți îndeplini obiectivele sentimentale mai ales dacă nu le susții cu fermitate. Dacă în ultima vreme ai simțit că ai pierdut timpul, astăzi, Universul, te ajută să îți aduni gândurile și să pui în mișcare câteva planuri concrete. Amintește-ți obiectivele pe care ți le-ai stabilit acum două-trei luni.

Vărsător – Cauți pe cineva care să te poată stimula mental, așa că atunci când discuți ore întregi cu cineva să pară că au trecut doar câteva minute. De obicei, îți place să te lași dus de val, dar unele lucruri sunt prea șocante chiar și pentru tine, chiar dacă știi cine este potrivit pentru tine și cine nu.

Pești -  Nu ești sigur dacă crezi în ideea că este menit să fie atunci când te gândești la atracția reciprocă dintre tine și cineva care îți place. Deși respingerea și dezamăgirea nu sunt plăcute, nu ar trebui să te împiedice să crezi că sufletul tău pereche apare. Nu încerca să controlezi nici evenimentele, nici pe cineva.