Berbec – Folosește aceste ultime zile de septembrie pentru a te confrunta cu subconștientul tău și pentru a te cufunda în misterul care ești tu însuți/însăți ca ființă. Este momentul perfect pentru a face acest lucru, deoarece luna este în condusă de misterioșii și enegmaticii Pești.     

Taur - Astăzi este o zi bună pentru a gândi în termeni de probabilitate - fie că este vorba de dorința de a renova bucătăria sau de a te muta într-o locuință nouă. Contruiește-ți o idee folosind imaginile pe care le găsești pe internet care să îți ofere un mesaj inspirațional pentru casa pe care ți-o dorești.                

Gemeni  -Saturn revine în mers direct. Există mai multe modalități de a-ți manifesta obiectivele. Saturn nu este aici pentru a te opri, ci pentru a te ajuta să recunoști că, dacă vrei să călătorești în jurul lumii într-o bună zi, trebuie să pleci de undeva.                          

Rac – Ar trebui să te concentrezi asupra lucrurilor care sună plăcut, dar și profitabil. Tot acum în timp ce le vorbești colegilor despre noul tău plan, ei pot veni cu o serie de argumente de ce nu va funcționa. Acești oameni țin la tine, dar au temeri proprii. 

Leu  - Percepția ta acută și îți arată calea de urmat. Poți avea o viziune pentru o nouă despre viață. Ar putea fi ceva mic, cum ar fi îndrumarea copiilor surorii tale cum să gestioneze banii sau poate ești gata să faci o schimbarea majoră și să iei viața de la zero. 

Fecioară – Ar fi bine sa ceri ceea ce îți dorești cu adevărat. Ai putea avea revelația cât de mult îți place slujba ta. S-ar putea să descoperi că nu iubești fiecare aspect al acesteia, dar s-ar putea să crezi în misiune, să ai colegi extraordinari sau poate că îți place să lucrezi de acasă.       

Balanță – Lucrurile simple îți aduc bucurie astăzi. Prietenii, mâncarea bună și timp să vă bucurați de voi. Ai putea să te trezești cu o viziune despre ceva ce vrei cu adevărat să faci. Poate fi o idee pe care o tot pritocești sau ceva ce ți-a trecut prin minte fulgerător. 

Scorpion –Dispare provocarea de la locul de muncă dispare și se restabilește armonia. Ceea ce ai vizualizat, se manifestă acum. Încă de luni ai putea vedea posibilitățile reale de a continua cariera la care visezi. Poate fi un mic pas față de ceea ce faci deobicei sau un salt uriaș.                  

Săgetător  - Astăzi, este posibil să descoperiți că celălalt semnificativ sau cel mai bun prieten al tău are același scop ca și tine. Împreună ați putea face o adevărată tracțiune asupra manifestării dorinței inimii voastre. Acest lucru poate implica o căutare spirituală sau o mare schimbare a stilului de viață.

Capricorn – Tocmai când credeai că ai un anumit impuls de a merge mai departe, vine Saturn care aduce îndoieli sau întreruperi. Progresul încetinește până la limita de forță, chiar dacă programul tău este ocupat, poate să nu îți lase timp și pentru lucrurile pe care dorești să le faci.   

Vărsător – Astăzi, comunicarea este punctul central al activităților tale și vei știi cum să folosești cuvintele potrivite. Poți uimi cu spiritul și farmecul tău. Dintr-odată, s-ar putea să simți obstacole care te-au reținut până acum dar nu mai contează.    

Pești – Munca grea dă roade. Faci progrese mari săptămâna aceasta în proiecte care ți-ar putea crește veniturile în curând. Există recunoștință pentru familie, indiferent dacă aceasta este familia ta sau familia spirituală. Îți dorești o casă a ta.