Berbec – Dacă lucrurile au părut plictisitoare și că au stagnat în ultimul timp, este posibil să fii nevoit să infuzezi situația cu un pic de entuziasm. Adaugă fler și dinamism. Ia frâiele în propriile mâini și urmărește-ți activ obiectivele. Ai un puternic sentiment interior încotro trebuie să mergi.  

Taur – Când vine vorba despre chestiuni sentimentale și despre romantism, încearcă să nu fii atât de viclean. S-ar putea să oferi cuiva o soluție și numai pentru a-i testa  devotamentul. Este un moment important pentru tine. Rămâi cu picioarele pe pământ în loc să păstrezi lucrurile ambigui.

Gemeni –  Ziua de azi pune accentul pe acțiune. Tu ești cel la care trebuie să apeleze pentru a-și termina treaba. Nu aștepta nicio secundă ci ajută-i așa cum știi. Emoțiile curg și ești un izvor nesecat de forță și resurse interne. Ai putea să înțelegi care dintre obiectivele tale este cel mai probabil să împlinească.

Rac – Te simți puternic și viguros, dar s-ar putea să descoperi că ești cam vag săptămâna aceasta. Este posibil ca mintea ta să nu aibă acuitatea obișnuită și poți fi ușor distras. Chiar dacă este luni, nu este o săptămână bună pentru a începe proiecte noi dar poate aduce niște dezvăluiri care îți deschid ochii.

Leu – Anumite situații pot fi dificil de rezolvat astăzi, întrucât se amestecă cu partea emoțională. Ești neliniștit. Lucrurile încep fără a planificate și cu atenția necesară. Încearcă să nu îți faci griji prea mult. Propria îndoială este de natură să împiedice orice proiect. Ai încredere că lucrurile vor funcționa.

Fecioară – Începi să vezi adevărul despre cineva care a profitat de tine și s-ar putea să fii mai dispus să îți asculți intuiția dacă îți spune să stabilești limite mai ferme. Mintea ta caută soluții și posibilități de extindere viitoare, dintre care unele pot să nu fie chiar atât de viabile.   

Balanță – Ceața s-a ridicat și ești gata să decolezi. Starea de visarea pe care ai parcurs-o în ultimele două zile a fost drăguță, dar acum este timpul să te miști din nou. Folosește tot ce ai învățat din această experiență recentă și folosește-o în lumea practică. Simte-te liber să începi ceva nou.

Scorpion – Dezavantajul acestei zile este că persoanele care nu sunt deosebit de demne de încredere ar putea decide să-și suflece mânecile pentru realizarea propriilor scopuri. Ai putea chiar să ceri un împrumut. Fii atent la cei pe care îi alegi să îi asiști. S-ar putea să nu fie sinceri cu tine.

Săgetător - Chiar dacă toate continuă să meargă bine pentru tine, starea ta de spirit poate să oscileze foarte puternic săptămâna aceasta. În ciuda tuturor lucrurilor grozave din viața ta, ai putea să te simți puțin stresat în tot acest timp. Probabil este doar rezultatul bioritmurilor scăzute.

Capricorn – Nici energia ta nu este ce era odată și probabil că acționezi cu energie nervoasă. Pune-ți sarcinile în ordine, de urgență. Lumea nu se va termina dacă nu le vei face pe toate azi. Seara, închiriează o grămadă de DVD-uri sau uită-te la televizor, comandă o pizza și relaxează.

Vărsător – Multe dintre obiectivele personale fie au fost îndeplinite, fie sunt în curs de manifestare. Cu toate acestea, cei din jurul tău s-ar putea să nu fie chiar atât de încântați. Ți se poate cere să contribui la organizații de caritate sau să dai împrumut niște bani unor persoane pe care nu le cunoști cu adevărat.  

Pești - Cu prea multe proiecte de finalizat s-ar putea să te simți puțin presat. Cu toate acestea, este posibil ca determinarea ta înnăscută să te facă să încerci să le împaci pe toate, chiar dacă pare imposibil. Totuși, nu încerca să faci totul singur. Nu-ți fie frică să ceri ajutor.