Berbec –Ai șansa de a vindeca toate acele răni vechi și oricare dintre acele lucruri învechite din relația în care ești. Acum este momentul să redevii tu. Fie să te întorci în sălbăticia ta, fie să te așezi la casa ta. Mingea este în tereul tău. Rămâi în compania celor apropiați.         

Taur - Există câteva lucruri despre relația ta pe care pur și simplu nu le poți înțelege. Aș spune că simți emoțional, că se întâmplă ceva. Mintea ta analitică ar putea fi cea mai bună armă când analizezi Casa condusă de semnul polar, Scorpion. Dacă simți ceva, verifică.                  

Gemeni - Planurile de viitor, în special cele îndrăznețe, sunt favorizate acum. Astăzi, energia cosmică spune „du-te”, dar inima ta ar putea spune „unde”. Fă-ți timp pentru a asimila evenimentele recente în perspectivele tele înainte de a începe să treci la materializarea lor.                           

Rac – Acum este momentul să găsești un echilibru între aceste noi surse de venit și să conștientizei care este drumul pe care o vei lua ca să le și obții. Marte este ghidul tău pe acest parcurs. Vine cu o sursă de inspirație surprinzătoare. Pornește încet, cu atenție și vei ajunge în vârf.   

Leu - Astăzi, viziunea drumului tău este una plină de obstacole. Dar pe măsură ce treci prin sarcinile zilei, recunoaști că energia se schimbă din moment în moment. Blocajele dispar pe negândite și drumul se deschide. Poate presupune și o discuție despre a face ceva în comunitate.            

Fecioară – Deși munca ta pare mai puțin distractivă, în realitate, unele dintre sarcini ar putea beneficia de pe urma creativității tale pentru a transforma, automatiza sau elimina redundanța sau monotonia.Un prieten apropiat îți poate sugera că există și alte locuri de muncă mult mai bine plătite.    

Balanță – S-ar putea să fii entuziasmat de posibilitatea de a face ceva nou, cum ar fi să te întoarci pe băncile școlii sau să te muți cu serviciul într-o zi într-o țară străină. Se pot aduna însă  unii care să vină cu obiecțiile lor că schimbarea este o idee proastă.               

Scorpion – Saturn care revine în mers normal astăzi, poate lua un ton patriarhal, subliniind drumul dificil pe care îl ai în față și obstacolele pe care le poți întâlni în timp ce te întrebi dacă simți că ești pregătit pentru asta. Nu este atitudine care să te descurajeze însă.                    

Săgetător  - Acum revii cu picioarele pe pământ și totul arată greu și parcă ar putea fi multă muncă. Nu lăsa această energie să te doboare. Ea se va schimba foarte curând. Ai putea primi un semn de recunoaștere astăzi. Cei care te cunosc știu cât de valoroase sunt ideile tale.  

Capricorn – Îndoieli sau întreruperi. Progresul încetinește până la limita de forță, chiar dacă programul tău este ocupat, poate să nu îți lase timp și pentru lucrurile pe care dorești să le faci. În timp ce faci diverse lucruri, vezi dacă poți stabili o întâlnire virtuală, la o cafea cu cineva care te interesează.       

Vărsător – Sindromul mărului frumos dar găunos până la urmă, te-ar putea distrage de la ceea ce a fost atât de clar ieri. S-ar putea să îți fie dificil astăzi să te concentrezi asupra obiectivelor tale, dar vei vedea, în schimb, că ai multă energie pentru cumpărături online.       

Pești – Trebuie să-ți folosești puterea de comunicare și intuiția, în tot ce faci. Astăzi, totul se schimbă și tot ce părea solid ar putea fi schimbător. Fii ocupat și nu te angaja în nimic special. Ești ca un alergător care se antrenează pentru un maraton. Ai dorință, acțiune și voință pentru a reuși.