Berbec – Unii se așteaptă să știi sau să înțelegi ceva ce încă nu ai învățat. S-ar putea să existe proceduri noi la locul de muncă sau un nou sistem informatic și din varii motive, ai ratat instruirea. Și aceasta nu ar fi o problemă în mod normal, dar simți că șeful este cu ochii pe tine.         

Taur – Este foarte bine să te întâlnești cu prietenii astăzi și să vorbiți despre câteva dintre ideile pe care le ai. Prietenii îți vor spune că cred în tine, de ce ești capabil și te vor sprijini în căutările tale. Dacă ești proaspăt angajat consideri că această săptămână este foarte importantă pentru cariera ta.  

Gemeni – Astăzi, s-ar putea să simți că este timpul să ceri cuiva o favoare. Cu toate acestea, momentul nu este bine ales. Ai grijă că calculezi greșit momentul și nu poți citi pe deplin ce gândește și simte cealaltă persoană. Decide ce părți sunt negociabile și care sunt limitele.      

Rac – Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, este posibil să fți descurajat de cerințele de studii de pe unele liste de locuri de muncă. Dar aspectul sugerează să ignori aceste stipulări și să aplici oricum. La fel, dacă te gândești să te întorci la școală, vezi dacă găsești ceva care să acopere unele costuri.                                               

Leu – Posibil să trăiești senzația că ești propriul tău copil, plus copilul altor persoane. Ai impresia că la munca ta nu este apreciată și ți-ai dori ca cineva să-ți spună cât de mult apreciază ceea ce faci. Când gândești așa, este foarte probabil să se și întâmple.          

Fecioară – Ia în considerare căutarea de lucruri distractive de făcut în casă. Actualizează listele de predare ale unor materiale, fă un puzzle cu 1.000 de piese, scrie o scrisoare de mână unei rude, creează-ți ținute noi cu hainele vechi sau să scrie prima filă de jurnal ori cartea la care visezi.

Balanță – Problema este legată de parcarea mașinii și trebuie rezolvată. Poate însemna să fac curățenie în garaj, astfel încât mașina să poată intra la locul ei sau negociezi cu proprietarul pentru un loc de parcare mai bun. Poate ajuți un vecin mai în vârstă, care locuiește în apropiere.   

Scorpion – Ești la marginea trambulinei și este timpul să faci un salt. Acestea fiind spuse, nu există niciun motiv să te grăbești prin negocieri sau să semnezi vreun acord doar pentru a demonstra că ești o persoană de cuvânt. Cauze obiective stau la baza întârzierii materializării acestora.      

Săgetător - Va fi o zi uimitoare pentru a cere fie o majorare, a-ți deschide un punct de vânzare diverse obiecte pentru sărbătorile de iarnă, fie găsești un teren pe care îl cumperi fără să mai stai pe gânduri. Ai capacitatea de a face ceva mai mult decât ai făcut înainte. 

Capricorn – Poți alege să citești astăzi sau să lucrezi la propriile daruri psihice. Este bine să adăugi elemente spirituale dacă te ajută, cum ar fi stropirea unei ramuri de rozmarin, în fața ușii de la intrare pentru a primi energie vindecătoare și răspunsuri metafizice la întrebările care le ai în minte.  

Vărsător – Te poți îndrăgosti de barmanul sau ospătarul de la localul din colțul străzii dar minunea va dura doar câteva ore. Amână orice achiziție până când această energie se risipește, iar mâine contul bancar îți va mulțumi. În plus, fă mișcare, mănâncă bine, citește sau distrează-te.     

Pești – Problemele legate de bani sunt puțin cam neclare și, prin urmare, ceea ce pare o idee bună astăzi s-ar putea să nu fie atât de bună mâine. Nu fă achiziții pe care nu le mai poți returna mai târziu. Concentrează-te pe găsirea satisfacției personale în propriile experiențe, mai degrabă.