Berbec – Pe măsură ce îți clarifici viziunea și ambițiile pentru creșterea și misiunea sufletului, ești împins să faci un plan de acțiune și pașii necesari. De asemenea, amintește-ți lecțiile din ultimii ani pe măsură ce accesezi o anumită poziție profesională și îți asumi responsabilități mai mari.            

Taur  - Indiferent dacă ai călătorit sau nu fizic, la un alt nivel, ai făcut o călătorie spirituală. Din experiență știi că nu este suficient să cunoști calea ci că trebuie să mergi pe ea. Uneori, angajamentul față de un adevărul superior poate părea inutil și fără speranță în lumea profană.   

Gemeni  - A trebuit să te descurci cu luptele pentru putere și cu dinamica puterii, care îți cere să sapi mai adânc în jurul valorii de angajament și să afli importanța limitelor. Acum Soarele este în Leu. Creativitate, motivație și călătorii. Dă-i drumul!  

Rac – consolidând anumite conexiuni și închizând ușa altora. A trebuit să ai discernământ, să trasezi granițe în anumite momente, în timp ce ai fost nevoit să cobori garda în altele. Nu aș spune că situația se dezgheață foarte repede și că va aduce oportunități majore de a muta lucrurile la nivelul următor.

Leu – Responsabilitatea și autoritatea ta sunt calități apreciabile acum, făcând din această zi una încurajatoare în ansamblu pentru abordarea celor cu o poziție mai înaltă decât ta, precum și pentru activități sociale pe care le poți desfășura de acasă. Ești cel mai carismatic și bine primit.        

Fecioară  - Nu mai ești cine ai fost, iar aceasta este șansa pentru a te vindeca și a-ți reprioritiza viața, astfel încât să reflecte ființa ta interioară. Ai învățat lecții dificile, dar ai învățat, de asemenea, importanța autenticității și realitățile din jurul tău. Nu poți fi altcineva decât tu.

Balanță – Ai pus bazele unei vieți noi, în unele cazuri luînd-o de la început, dar acest lucru a însemnat și închiderea conștientă a unui capitol din trecut pentru a face loc vieții pe care încerci să o construiești. Astăzi, transformi toate acestea într-un sentiment de securitate - financiar și emoțional.

Scorpion – Ai învățat că puterea minții tale stă în a-ți crea realitatea, indiferent dacă este cerul sau iadul. Există șanse uriașe care pot aduce alegeri care îți pot schimba viața, marcând o intersecție de drumuri iar tu va trebui să alegi conștient, în ce direcție să o iei.   

Săgetător  - Generozitatea, integritatea, bunătatea, valorile și abilitățile tale sunt adevărata avere. Aceasta este, de asemenea, segmentul personal care reglementează veniturile, posesiunile, angajamentele și obligațiunile cele mai apropiate. Iar azi ai ocazia să le pui în practică.     

Capricorn – A trebuit să te ridici mult pentru a răspunde cu mai multă responsabilitate, să muncești serios și să pleci capul ca să poți învăța și crește. Reflectă asupra obiectivelor și planurilor personale, relaționale și financiare pe termen lung și fii fideli valorilor tale chiar dacă ești obligat să stai acasă.     

Vărsător –  Azi te confrunți cu demonii și blocajele tale inconștiente, în special în ceea ce privește succesul, eșecul și intimitatea. Subconștientul tău lucrează ore suplimentare și apar schimbări majore în culise, cerând o mai bună conștientizare de sine și introspecție.  

Pești - Cercul tău social s-a lărgit, conectându-te cu oportunități și cu alții care te pot ajuta să îți manifești visele pe măsură ce dai drumul celor pe care le-ai depășit. Dacă nu ești sigur în cine poți avea încredere, deplasează-te încet și cu răbdare, deoarece vei descoperi mai multe.