Berbec - Energia începe să devină mai ușoară și mai fluidă, oferind șansa unui parteneriat cu ceilalți pentru o cauză comună, mai ales dacă ești angrenat în administrație. Îți revendici autoritatea și intri în propria ta ipostază. Consolidează un obiectiv, ca mai târziu să îl poți  manifesta.

Taur - Alege unde să îți investești energia, timpul, banii, dragostea și, totodată este bine să fii selectiv. Viața se stabilizează chiar și pe măsură ce se schimbă, învățându-te adevăratul sens al securității, care se află dincolo de bunurile materiale, obiecte și cei patru ziduri pe care le numești acasă.

Gemeni - Ai putea să te simți bine alături de oaspeți, să cumperi și să vinzi proprietăți, să renovezi locuința și să asiști la problemele familiale și interne. Viața se stabilizează. Ceea ce contează este să alegi ceea ce te face fericit; atunci riscul va merita.

Rac - Faci pași uriași, către o viziune mai mare, pe care o dorești de mai mult timp și vine ca o eliberare, te îndeamnă să explorezi orizonturi îndepărtate. Dacă ți se pare că multe lucruri sunt confuze sau încețoșate, mai așteaptă înainte să iei decizii sentimentale.

Leu - Încearcă să fii clar și profund și, dacă nu ești sigur de ceva, testează apele înainte să te scufunzi. Este în regulă să fii furios, dar asigură-te că nu ești prea critic sau nu despici firul firului în patru, altfel vei pierde magia lucrurilor pe care le descoperi acum.

Fecioară - Este important să găsești claritate, transparență și profunzime în ceea ce cauți. Modul în care te valorifici determină relațiile și resursele pe care le atragi. Se încheie un drum și se deschide un altul; acum începe cel care te va duce spre legarea de relații reale.

Balanță - În prima jumătate a zilei, ești marcat de o fază, surprinzător de introspectivă. Aș spune că este o șansă să te odihnești, să îți reîncarci bateriile ca să te reconectezi cu ființa interioară și cu planul divin. În plus, ți se dezvăluie ceva neștiut legat de apropiați.

Scorpion - Ai încredere că vei beneficia în cele din urmă de tot ce îți pasă. De asemenea, este o șansă de a trece dincolo de blocajele mentale și de a recunoaște că percepțiile tale îți modelează realitatea. Vorbesc despre un punct de cotitură în descoperirea potențialului tău creativ și financiar.

Săgetător – Dimineața vei fi înclinat spre o serie de confidențe, ceea ce nu este o calitate atractivă. Ai multe pentru tine, dar lasă de data aceasta să fii descoperit înainte să le spui tu cât de grozav ești! Fii sincer cu tine și cu ceilalți, trimite gândul în univers și fii deschis să primești răspunsul.

Capricorn - Ai o șansă de a clarifica un plan pe termen lung, dar fii dispus să improvizezi pe parcurs. Te schimbi, așa este lumea, și abia ai atins suprafața potențialului tău creativ, iar partenerul este surprins de schimbare. Poate este momentul să aveți o discuție ca altă dată.

Vărsător – Tu, vezi drumul de eliberare dintr-o situație financiară sau personală, iar libertatea pentru tine este esențială dacă se pune problema să acționezi. Faci câteva drumuri ca să te ocupi de probleme legale, să iei în considerare chiar și un interviu ca să obții o altă perspectivă asupra vieții tale.

Pești - Există o dragoste reală și un potențial creativ în diverse situații, dar evită proiectarea sau supraalimentarea unei situații cu propriile nevoi. Ceea ce ai nevoie mai mult acuma este claritatea. Evită să încerci să controlezi situațiile, dar recunoaște-ți puterea de a face alegeri.