Berbec – Ai putea achiziționa niște echipamente sau o resursă valoroasă, dar nerăbdarea ta nativă poate face să pierzi ocazia. Uită-te în jur și vezi dacă există o modalitate de a câștiga ceea ce vrei fără să-ți deschizi portofelul. Vrei să-ți dai seama când este timpul să fii reținut.

Taur – Ai putea avea o mare oportunitate de a întâlni pe cineva și de a face o conexiune reală. Sau dacă ești deja într-o relație de dragoste, iubita ta ar putea fi nevoită să-și schimbe programul pentru a petrece timpul cu tine iar tu să întârzii. Ai putea pierde ocazia pentru că vrei să le faci pe toate.           

Gemeni – Astăzi, s-ar putea să ai o idee strălucitoare. Din păcate, partenerul tău nu se arată prea interesat. Ai putea să discuți, prezentându-ți planul și proiecțiile pentru viitor, dar singura modalitate reală de a merge mai departe este să iei în considerare un compromis.                                     

Rac – Partenera/ul ta/tău dorește să petreacă timp mai mult cu tine, iar munca ta sau alte obligații, pot fi, în schimb, programate. S-ar putea să fii prea ocupat pentru a ajunge la cineva care își arată interesul pentru tine, vezi cum jonglezi cu situațiile! 

Leu – Se dă o luptă între a avea un spațiu organizat și îngrijit și a putea să te ocupi de artă sau de muzică. Creativitatea dă peste cap ordinea lucrurilor așa că este mai bine să echilibrezi energiile, să fii organizat și când este timpul să creezi, dă-ți libertatea de a face chiar și mici greșeli.   

Fecioară – Posibil să fii într-o relație la distanță și să îți lipsească foarte mult apropierea. Există și avantaje în a avea o iubire departe, acestea sunt comunicarea îmbunătățită și găsirea de modalități creative prin care să arați persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru tine.         

Balanță – Ar putea exista o mică deconectare între ceea ce ți s-a promis și ceea ce primești de fapt. Dacă te-ai așteptat ca cineva să îți ramburseze niște bani, ar putea întârzia. Și, deși motivele ar putea fi obiective, așteptarea nu este niciodată distractivă.  

Scorpion – Ai darul de a evalua oamenii și de a afla adevărul. Însă, astăzi este posibil să fie nevoie să faci un pas înapoi din fața unui prieten până când va fi gata să îți spună ce se întâmplă cu adevărat cu ei. Și, în timp ce negocierile pot avea succes, va trebui să fii atent la micile accidente.                                             

Săgetător - Ai putea cheltui excesiv zilele acestea. Poate cumperi un articol mai scump, dar este la fel de probabil să numeri bănuții, dar să și pierzi bani. Astăzi este o zi bună să uiți de obiceiul de a cheltui și să pui la punct sisteme care să te ajute să direcționezi banii și resursele așa cum îți propui, la timp.   

Capricorn – Cineva ar putea avea impresia că ești destul de interesat de ea/el sau invers. Deși nu poți controla ce cred ceilalți oameni despre tine, dacă simți că se pregătește ceva, este posibil să vrei deschizi discuția, sunându-i că a înțeles greșit mesajul tău. 

Vărsător – Este o provocare greu de remediat, mai ales astăzi. Așadar, folosește energia pe care o ai, inclusiv nemulțumirea legată de carieră și actualizează-ți CV-ul. Nu vei obține neapărat un nou loc de muncă, dar faci un pas în direcția cea bună.                  

Pești –Dacă ai copii la școală sau ești încă student, acest ar putea însemna un examen sau tentativa de a termina o lucrare importantă. Și, deși ai o mulțime de idei și tehnici de studiu, există numeroase întreruperi, inclusiv apeluri telefonice de la frați, părinți, prieteni ori dorința de urmări un nou serial pe Netflix.