Berbec – Ridică-te deasupra bârfei și vorbitului pe la spate. Dacă ai șansa unei schimbări de peisaj, nu o scăpa. Ți-ai face un mare bine. Este un moment pentru încălcarea regulilor personale atunci când vine vorba despre iubire. Gândeșete-te ce te împiedică să arați cuiva special cum te simți.           

Taur - Să îi iei în considerare pe ceilalți este firească pentru tine, deoarece ești un semn colocvial, condus de Venus. În viața de zi cu zi, ai compasiune și grija este importantă pentru tine. Discursul frumos îți poate veni cu ușurință, dar întrebarea este: va fi apreciat de ceilalți?                     

Gemeni - Voerbind cu prietenii despre problemele care le ai, nu te face să găsești și soluția. Doar te face mai sensibil și asta nu este deloc rău! Așteptă-te la înțelegere din partea prietenilor și nu te mira când alte persoane caută compania și compasiunea ta. Ești plin de energie.

Rac – Este posibilă să descoperi ceva legat de carieră și pe de altă parte, posibil să constați că ai mai mulți bani în cont. Posibil să afli că unul dintre bunicii tăi a avut o afacere sau că cel mai bun prieten și-a făcut o afacere foarte asemănătoare cu ceea ce vrei tu să faci.       

Leu - S-ar putea să te întorci la școală pentru masterat. Ar fi bine să te concentrezi asupra studiului. Este, de asemenea, un moment bun pentru a te concentra pe aplicații practice, cum ar fi folosirea calculatorului. O abordare care ține de așteptare prin amânarea întâlnirii, funcționează cel mai bine.   

Fecioară – Găsind legătura dintre obligațiile și responsabilitățile tale și ceea ce vrei să faci cu adevărat. Recunoști provocările care te fac mai puternic și nu ai căutat niciodată drumul ușor. La fel ca exercițiul, este nevoie de puțină transpirație pentru a avea succes.      

Balanță – Una sau mai multe dintre rudele tale ar putea veni la tine pentru a cere sprijin. S-ar putea să auzi că și ei au avut dorit ceva și dar nu au avut curajul să riște, și din ce povestesc transpare umbra unui regret. Este posibil să nu poți convinge pe toată lumea.

Scorpion – Posibil să găsești subvenții, burse sau împrumuturi cu dobândă mică pentru a începe o afacere proprie. Poate exista chiar și un program de mentorat în care să te poți implica. Vei alege un program care să evidențieze pașii pentru a deschide calea pe care ai ales-o.

Săgetător  - Astăzi, s-ar putea să existe încă un obstacol de dimensiuni mai îndrăznețe în calea ta, dar acum Marte ți-a pus la dispoziție echipamentul de alpinism și Universul îți acționează ca suport. Acum puteți escalada aceste obstacole. Urci puțin azi, apoi mai multe mâine și așa mai departe.  

Capricorn – Poți salva jumătatea săptămânii, când vei dori să îndepărtezi cu atenție straturile exterioare ale unei situații pentru a vedea ce este cu adevărat dedesubt. Din fericire, abilitatea ta de a comunica foarte bine acum te va ajuta. Amestecă-le pentru cele mai bune rezultate.   

Vărsător – Iubirea este radicală, imprevizibilă și nicio clipă, dar nicio clipă plictisitoare săptămâna aceasta, la fel ca și tine. Entuziasmul cuiva special este palpitant luni și marți, să se întâmple unele lucruri extraordinare este o posibilitate reală. Răspunde când vine vorba de a da și de a primi dragoste.          

Pești – Încearcă să fii conștient și să faci distincția între fantezie și realitate, duminică. Ar putea fi dificil de spus. Este nevoie, și la tine, de echilibru între a oferi și a primi, și despre unele îmbunătățiri clare. Fă-ți darul de a renunța la unele probleme vechi înainte de a se ivi mai multe probleme.