Berbec –  Ești convins că știi o gamă largă de subiecte, mai multe decât majoritatea oamenilor iar acest lucru ar putea face lucrurile incomode, legat de relațiile tale. Nu există niciun motiv pentru a acționa ca unul care vorbește despre știință și nu despre sentimente la fiecare minut.            

Taur  - Te aștepți să te simți oarecum indecis în privința alegerilor tale actuale și regretabile ale unora din trecut. Nu poți face nimic pentru a schimba lucrurile, dar cel puțin ți-ai învățat lecția. Este o etapă care îți va permite să îți revendici puterea și autoritatea în viață.     

Gemeni  - Ai avut parte de distracție în săptămâna care a trecut, dar acum a venit timpul să le arăți altora că poți intensifica și îndeplini unele dintre obiectivele tale sentimentale. De asemenea, relațiile tale s-au extins, aducând în viața ta persoane semnificative.   

Rac – Oamenii te trag în toate direcțiile în această lună. Este posibil să simți că există mai multe obligații decât câte ore are o zi. Este probabil un timp ncuantificabil. Acest lucru se poate datora colaboratorilor care sunt bolnavi sau sunt în vacanță. Afli un secret neașteptat!

Leu – Ziua ar putea aduce o extindere a responsabilităților la locul de muncă. Acesta ar putea fi mutarea într-un alt birou, la un alt etaj, o echipă mai mare sau un birou mai mare. Dar, de asemenea, cum spuneam, poate însemna mai multe îndatoriri și responsabilități.    

Fecioară  - Ai în vedere un obiectiv specific și ești hotărât să afli mai multe despre cineva care te place cu adevărat. Alegerea cuvintelor potrivite face toată diferența atunci când încerci să obții informațiile dorite. Este șansa de a elibera ceva care a cântărit puternic în sufletul tău.  

Balanță – Vei vorbi mult mai puțin și vei acționa mult mai mult. Încearcă însă, să nu sperii pe cineva vorbind despre viitor. Doar pentru că tu ești gata pentru următorul pas, nu înseamnă că sunt și alții. Totuși, poate fi și un moment dificil pentru mulți care sunt nostalgici.

Scorpion – Ai mult respect pentru relația în sine și ești dispus să faci ceea ce este nevoie pentru a găsi dragoste adevărată. Ești văzut ca un angajat foarte valoros, dar ai șansa de a vorbi despre munca ta și despre cum contribui la linia de jos a companiei.     

Săgetător  - Doar pentru că acum trebuie să fii ceva mai serios nu înseamnă că îți pierzi spiritul aventuros. Mai există loc pentru oportunități romantice surprinzătoare. Întâlnirea cu cineva nou trimite acum semnale greu de ignorat. Să-l iei încet, nu se regăsește deocamdată în vocabularul tău.        

Capricorn – S-ar putea ca biroul să aibă puțin personal sau afacerea ta să fie sezonieră iar sezonul să fie aglomerat. Caută în jur pentru a găsi oameni care te pot ajuta sau caută modalități de a eficientiza sarcinile, astfel încât să dureze mai puțin timp executarea lor.  

Vărsător – Indiferent de ce se mai desfășoară la suprafață, în august și în următoarele săptămâni, debutează o fază profund introspectivă și spirituală, atrăgându-te într-o căutare sufletească.  Vei recunoaște adevărul și vei face alegerea corectă, deoarece ele se regăsesc în ființa ta.

Pești - Este o idee bună să îți acorzi puțin timp și ție, în această lună și să îți reîncarci bateriile. Chiar și luarea unei zile libere și petrecerea ei fără a te gândi la muncă, vor ajuta starea de spirit generală și performanța. Să lași loc de iertare, cel puțin de dragul vremurilor frumoase.