Berbec – Posibil ca o nouă sursă de bani poate să fie disponibilă pentru tine. Există încă diferențe între modul în care gestionzii banii și ceea ce ar vrea familia ta să faci.  Ia în considerare o discuție pe această temă cu ei, deoarece este un moment bun pentru schimbare și compromis.  

Taur – Poți relua din nou proiectul pentru a continua sau chiar pentru a-l finaliza. Atenție la amânare. Uită-te la ceea ce trebuie să faci și organizează-ți acțiunile prioritar în sarcini pe care să le faci într-o anumită ordine. Începe cu cele mai ușoare și treci la cele mai dificile sacini pentru a construi impulsul interior.         

Gemeni – Nu ești indisponibil sau ești reticent să începi o nouă relație. Ești pur și simplu prins emoțional în muncă și, uneori, îți este greu să te gândești la altceva. Dacă ești singur, reflectează la sacrificiile pe care le-ai făcut la locul de muncă și dacă este sau nu o piedică în calea găsirii iubirii.          

Rac – Faci unele progrese pe măsură ce găsești o cale să înlături un obstacol. Vine o soluție la ceea ce părea insolvabil. Este încă un aspect greu și vei avea de muncă. Acest lucru ar putea însemna că planurile tale de sărbători se vor schimba sau că vechile moduri de a face ceva nu mai funcționează.  

Leu  - Aș spune să reflectezi la echilibrul fragil dintre dorințele și angajamentele tale. Dacă ești atașat de cineva, atunci probabil că simți un sentiment copleșitor de recunoștință pentru el săptămâna aceasta - mai ales pentru bunăstarea pe care a împărtășit-o cu voi. Cuvintele sunt mai seducătoare decât îți dai seama.             

Fecioară – Dacă te uiți ce făceai în urmă cu o săptămână și descoperi că bugetul s-a diminuat, în loc să te simți vinovat, recunoaște că ai cheltuit. Aceaste combinații poate crea un soi de energie magică, mai ales dacă îți place arta sau altele care se scriu pe linia artei. Este o zi în care răspunsurile s-ar putea să nu vină.                

Balanță – Câteva zile încearcă să nu te agiți că nu îți este nimic, deoarece este încă staționar. Va fi dificil să afli ce trebuie să știi. Telefonul nu sună, iar oamenii nu îți răspund la mailuri. Trebuie să aștepți câteva zile ca Mercur să-și recâștige viteza de mers direct. De luni încolo lucrurile vor merge bine.  

Scorpion – Ai putea să întâlnești unele angajamente senzuale săptămâna aceasta. Plăceri corporale și emoții afectuoase. Trăiești viața într-un ritm confortabil și îți place să te implici și să faci din actul de iubire o activitate neobișnuită. Optimismul și caracterul practic îți deschide noi oportunități.                     

Săgetător  - Ar trebui să analizezi felul în care ții la părerile tale, de modă veche, care împiedică dezvoltarea relației tale. Nu îți fie frică să te deschizi în fața partenerului tău și să discuți despre modalități de a readuce o scânteie în relația voastră. Dacă ai copii, aceștia te pot trage în mai multe direcții. 

Capricorn – Planificarea pe care o făceai duminica trecută capătă contur astfel că începi să își programezi sarcinile în calendar. Dă telefoane, vorbește, în special cu persoane influente și dacă trebuie postează-ți CV-ul. Acționează în sensul în care demersurile te vor duce direct la succes. Folosește energia pentru asta.                 

Vărsător  - Un flirt ocazional se va transforma în ceva mult mai serios, fără să-ți dai seama. Te simți pasional și compania acelei persoane, te încântă. Vei dorni să exprimi cât mai elocvent ceea ce e în mintea și inima ta simt. Cea mai bună parte este că partenera/ul răspunde sentimentelor tale.              

Pești – Nu adopta nicio formă de manipulare împotriva la partenerul tău pentru unele indiscreții anterioare. Flirtul cu altcineva de față cu partenerului tău va crea doar animozitate și, în cele din urmă, vă veți simți amândoi prost. Dacă aveți probleme care trebuie discutate, vorbiți despre ele în mod deschis.