Berbec – Ai mai multe de câștigat decât orice teamă că  va fi pierdere de timp, așa că dă drumul la emoții. Este șansa de a te elibera dintr-un cerc distructiv care te împiedică să aprofundezi intimitatea și să te deschizi către un flux financiar mai mare.

Taur – Există cineva în viața ta care îți mângîie sufletul, numai că acest lucru ar putea aduce la suprafață probleme legate de încredere și de abandon, adânc înrădăcinate în tine. Conștientizează faptul că te poți vindeca și elibera de tiparele care te-au împiedicat să aprofundezi legăturile.

Gemeni – Mai ai încă de învățat. Amintește-ți că există greșeli și eroări. Ia fiecare clipă ca pe un moment în care înveți și păstrezi deschise canalele de comunicare. Fii flexibil și poți face tranziția spre ceva nou și neașteptat. O rutină nouă care îți dă un sentiment mai profund de împlinire.

Rac –  Problemele de familie și cele de la serviciu îți solicită atenția. Viața îți solicită o cufundare mai profundă în sufletul tău. Poate ai crezut doar că știi ce îți dorești, dar acum începi o călătorie interioară cu descoperiri valoroase pentru tine și pentru sufletul tău. Fii sincer cu tine însuți/însăți.

Leu – Problemele legate de casă, familie, parteneriate dar și sentimentul de securitate interioară trec într-o etapă nouă. Eclipsa parțială de lună de astăzi, sugerează că ar putea apărea fantome din trecut, vezi dacă te poți confrunta cu ele, cu sinceritate. Înveți ce este securitatea emoțională pentru tine.

Fecioară – A sosit momentul să faci câteva investigații legate de o persoană care îți place. De ce să lași pe cineva să aibă ultimul cuvânt, când poți să afli anumite lucruri, online ?! Nu există niciun motiv să nu fii în siguranță atunci când întâlnești pe cineva nou.

Balanță –  Nu este cea mai grozavă înțelegere, dar la fel ca în orice altă situație, te străduiești să faci ca lucrurile să funcționeze. Uneori trebuie să știi când să spui nu și când să spui da. Dacă ai pierdut prea mult timp pentru ceva care nu funcționează, este mai bine să mergi mai departe.

Scorpion – Fii atent la sănătatea ta. Dacă până acuma ai ars lumânarea la ambele capete, ai o șansă să te odihnești și să reflectezi de ce ai făcut-o. Este, de asemenea, o șansă pentru vindecarea fizică sau emoțională, astfel încât să poți plonja în conexiuni mai profunde.

Săgetător  - Ai putea experimenta chiar un mic vis devenit realitate. Adâncește relația cu tine însuți / însăți și îți poți împărtăși și exprima mai ușor emoțiile și sentimentele. Și tu vei fi atras într-o căutare profundă a sufletului urmat de o uriașă transformare interioară.

Capricorn - Există oportunități sociale interesante și anume de a intra în relații care ți-ar lărgi cercul de cunoștințe. Există o situație mai profundă decât se poate vedea cu ochiul liber. Ceva ce ai dorit, dar aproape ai renunțat la speranță, ar putea să se împlinească acum!

Vărsător – Ziua sugerează informații care ar putea însemna reevaluarea alegerilor recente. Rămâi cu mintea deschisă și poți face descoperiri interesante. Vei păși cu adevărat în lumea ta. Dacă le simți lucrând atunci așteaptă-te ca și viața sentimentală să treacă printr-o mare transformare.

Pești – Te vei elibera de o relație stresantă și pornești într-o nouă călătorie înterioară, doar că de această data ai și o perspectivă nouă. Nu este prea târziu pentru a-ți reevalua cursul, dar evită judecata prematură. Fii cu mintea deschisă, modest și înțelept și rămâi deschis pentru a învăța.