Berbec – Te simți inspirat de idei noi pentru oportunități de a câștiga de bani. Cauți oportunități în domeniile care te pasionează și în funcție de interesele tale, indiferent dacă este vorba despre tehnologie, predare, scriere sau vânzare de produse.  

Taur - Pasiunile de ieri lasă loc spontaneității pentru lucruri mai banale. Este posibil să simți o anumită agitație nervoasă, gândirea să fie împrăștiată și să nu ai răbdare cu ceilalți. Este posibil să vină un contract de angajare sau poate unul prin care să cumperi o casă undeva la un drum lung.          

Gemeni - Dacă ieri ai fost hotărât să economisești bani și să scapi de datorii, astăzi dorința de a merge la cumpărături este puternică. Ești foarte creativ și ai o minte rapidă. Ai putea găsi soluții gratuite sau ieftine pentru lucrurile la care te gândești să le achiziționezi. 

Rac – Ai șansa de a afla despre o sumă de bani pe care ai pute-o obține în viitor. Dar există un anumit risc. În afară de o investiția propriu-zisă, mai există și investiția timpului tău. Trebuie să te gândești bine dacă merită înainte de a te angaja.            

Leu - S-ar putea să dai peste o șansă care implică munca interesantă dar care ar necesita o mutare. Sau este posibil să descoperi că locuința actuală ar putea fi o oportunitate de a câștiga bani prin închirierea unei părți din spațiu sau începerea unei afaceri la domiciliu. 

Fecioară -Este o zi bună pentru a găsi liniștea și bucurie printr-o viață conștientă. Fă-ți timp să petreci ziua bucurându-te de atmosfera cu colegii, de o mâncare bună, ascultă muzica care îți place, ieși în natură printr-o plimbare lungă. Un acord semnat poate ajunge astăzi la tine.  

Balanță – Ți-ai putea crea un mic spațiu în casă pentru a-ți servi ca loc de reculegere. Poate fi o masă sau un raft în care să pui diverse cristale, lumânări sau icoane. Acesta este un mod de a-ți exprima recunoștința față de Univers și de a fi deschis față de oportunitățile care vin.                 

Scorpion – Ceea ce a început cu o săptămână în urmă devine punct central pe măsură ce treci în revistă varii alternative profesionale. Posibil să analizezi care este echilibrul dintre viață profeională și cea personală și să vezi încotro înclină balanța.      

Săgetător -Astăzi aborda problemele financiare cu mai multă obiectivitate. Ar putea fi o problemă de limită la o anumită sumă în contul de economii. Mesajele Universului pot fi atât de zgomotoase și evidente încât chiar și cel care nu crede în ele, le poate auzi. 

Capricorn – Cineva pe care l-ai cunoscut mai de mult, își poate exprima admirația față de tine încât ai putea fi luat prin surprindere. O discuție cu un prieten, undeva până în prânz, duce la o recapitulare a ceea ce a fost anul acesta, dar și aduce la adevărate revelații.    

Vărsător – Este o zi bună să analizezi o problemă sâcâitoare pentru că vei găsi soluția. Vei găsi o soluție rapidă și elegantă. Îți va fi clar ce drum ai de urmat.Ai revelația propriei munci și propriilor alegeri. Te vei bucura de felul în care arată casa ta.    

Pești – Îți poți extinde cercul de prieteni cel puțin cu o persoană. Probabil că este cineva pe care îl cunoști deja, dar astăzi este posibil să descoperi ceva despre acea persoană, care să îți sporească  interesul pentru ea și să îți dorești să o cunoști mai bine.