Berbec – Ai încredere în instinctele tale și mergi în direcția care o simți, nu ezita.  Dacă te întrebi dacă poți avea încredere într-o anumită persoană, vei afla în curând și sigur vei putea lua măsuri pentru a face față situației. Dacă a existat ceva de reglat între tine și o altă persoană, situația poate începe, treptat, să se rezolve.

Taur  - Ai întâmpinat întârzieri în primirea salariului sau a unor împrumuturi? Dacă da, acest lucru ar trebui să se ușureze încet, încet. S-ar putea să afli adevărul despre cineva lucru care te va deziluziona. . În același timp, tot acum vei decarta din bagajul emoțional care te trage în jos, de prea mult timp. Dacă faci acest lucru îți vei  îmbunătăți nivelul energetic.

Gemeni – Zilele și săptămânile următoare te pot ajuta să înțelegi care dintre obiectivele tale este cel mai probabil să împlinească. Dacă săptămânile trecute ai descoperit unele adevăruri, în săptămânile următoare vei fi încurajat să acționezi asupra lor. Cu cât te întâlnești cu mai multe persoane care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine, cu atât mai bine pentru tine.

Rac –  Astăzi vei fii într-o poziție mai bună pentru a face bilanțul unei relații. Dacă ți-ai petrecut timp procesând printre bagajele emoționale și emoții incomode, vei începe să te simți mai ușor, mai calm, dar vei avea o perspectivă diferită asupra acestei obligații. Dacă ți s-a părut greu să ierți o anumită persoană, ar putea fi mult mai ușor acum.

Leu – Este posibil să ai încredere în alte persoane să facă ceea ce ar trebuie să faci tu, mai degrabă decât să te controlezi. Faza de regăsire a lui Neptun ar putea să îți dea o lecție în acest sens, astfel încât să nu mai lași problemele financiare importante pe mâna altora. De asemenea, îți va aduce mult mai multă liniște sufletească.

Fecioară – După ce ți-ai perfecționat a planurile și a obiectivele, s-ar putea să fii gata să arborezi un nou sentiment de încredere și autoritate. Acesta este momentul pentru a te conecta cu oameni care te pot ajuta să evoluezi. De asemenea, ai putea primi vești de la o fostă iubire, dar ți se pare prea mult și nu ai de gând să răspunzi.

Balanță – S-ar putea să fie momentul să începi să înoți contra curentului. Aceasta ar putea însemna să te forțezi să faci lucrurile chiar dacă nu simți asta. Dacă știi că îți vor aduce beneficii, atunci merită să dezvolți mai multă disciplină pentru a obține rezultatele pe care le dorești. Acum este momentul să îmbrățișezi acele oportunități care îți vor permite să înflorești.

Scorpion – Fii atent la cei pe care îi alegi să te asiste. S-ar putea să nu fie sinceri cu tine. Nu lua decizii până nu asculți și partea cealaltă. Vei începe să simți când cineva nu îți este benefic și te vei distanța imediat. Dacă simți că te scurg de energie, este un semnal de care ar trebui să iei notă. Setează limite ferme și spune nu când trebuie.

Săgetător  - Ai putea să meditezi și să te conectezi la o putere interioară mai mare. Faptul că îi simți prezența în tine, te poate ajuta să gestionezi problemele de familie într-un mod care încurajează înțelegerea. Cu toate acestea, o parte dintre tine ar putea dori altceva decât să iasă și să experimenteze gustul aventurii.

Capricorn - Imaginația ta ar putea fi și ea foarte activă. Dă-ți șansa să o fructifici, scrie, ține un jurnal sau fă ceea ce îți place. S-ar putea să ai mai puține probleme în a te simți bine cu colegii la locul de muncă. Dacă săptămânile din urmă te-au făcut să te simți puțin deconectat, acest lucru poate începe curând să se ușureze.

Vărsător –  Ai tendința să ajuți cum poți chiar dacă uneori nu poți mulțumi pe toată lumea. Unii oameni sunt mai puțin de încredere. S-ar putea să fie momentul să te eliberezi de atașamente nesănătoase pentru bani și finanțe și poate găsești, în schimb, o legătură mai spirituală cu ei. Dacă ai o relației care stagnează, lucrurile pot începe să se schimbe în bine.

Pești – Este momentul perfect pentru a-ți întări intuiția, care te poate ajuta să obții succesul pe care îl meriți, precum să te și avertizeze despre orice ar putea merge prost. Este, de asemenea, o oportunitate bună de a lucra la aprofundarea conexiunilor tale spirituale care pot avea o influență pozitivă asupra circumstanțelor exterioare, precum și asupra celor interioare.