Berbec – Învață să ai încredere în partenerul tău chiar și atunci când nu este lângă tine. Deschide ochii, ascultă ce spune, fii receptiv la ceea ce aduce în discuție. Relația poate fi, în continuare, puternică chiar dacă unul lucrează de acasă și celălalt în străinătate, atâta timp cât aveți o comunicare deschisă și onestă.   

Taur – Ai putea să te scufunzi profund în visare, bucurându-vă de fiecare trăire. Dacă ești în căutarea iubirii ar trebui să iei în considerare unele măsuri cu privire la aceste gânduri plăcute. Postează câteva imagini noi cu tine pe profilul de întâlniri. Fă cu ochiul cuiva care îți place. Începeți o conversație.  

Gemeni – Ferește-te de disputele cu partenera/ul, deoarece există tendința de a se crea tensiuni acolo unde nu le sunt locul. Nu pune în pericol relația în mod inutil pentru că nu-ți poți ține pantalonii pe tine; fii cu ochii pe potențialul pe termen lung al relației tale. Fii calm și ferește-te de complicații aiurea.                     

Rac – Ești într-o dispoziție extravagantă și cheltui nesăbuit pe plăceri senzuale. Adevărul este ești în forma de a te răsfăța cu orice îți place și partenerului tău. Ați putea avea amândoi o dispoziție foarte romantică săptămâna aceasta și ar trebui să profitați la maximum de acest timp de iubire.   

Leu  -Te confrunți cu o supraabundență de emoții, în gospodărie. Drenajul lent înseamnă lipsa dorinței de a renunța la ceea ce nu mai este valoros în viața ta. Toaletele debordante indică că emoțiile neexprimate sunt pe cale să curgă peste tot. Este o idee bună să verifici instalațiile sanitare din toată casa astăzi.    

Fecioară – Ar trebui să îți analizezi cu foarte mare sinceritate relația dacă simți că sentimentele tale se diminuează și să evaluezi ce stă la baza unora dintre ele. Elimină-le și identifică unele căi pentru reparat. Apoi vorbește deschis cu partenerul tău. Este singura modalitate de a-ți înțelege cu adevărat partenerul.                         

Balanță – S-ar putea chiar să dorești să fii singur. Nu trebuie să îți faci griji pentru că, deși aceste certuri mici sunt de moment, ele nu vor lăsa nici o traumă relațională, deși te-ai putea simți singur până când relația ta va reveni la normal. Ia în considerare și vânzarea unor lucruri de care nu mai ai nevoie.       

Scorpion – Ești într-o dispoziție impetuoasă și pasională. Vei petrece mult timp la telefon schimbând nimicuri dulci cu cea/cel dragă/drag. Poți apela și la mesaje SMS sau online, dar în orice mod ai chef să-i atragi atenția asta nu exclude și câteva observații mai puțin plăcute undeva în jurul prânzului.                              

Săgetător  - Dacă ești căsătorit, dintr-o banală ceartă poți avea serioase probleme. Te poți afla în ipostaza de a avea o aventură extraconjugală, te simți influențat de farmecul celeilalte persoane, pentru că vrei să schimbi perspectiva și să te gândești la voi. Eu mă întreb, de ce este nevoie de o altă femeie ca să retrezești niște sentimente amorțite?    

Capricorn – Astăzi trebuie să îți amintești că nu întotdeauna iarba este mai verde în altă parte, cel puțin în domeniul romantismului. Dacă ești tentat de o posibilă aventură extraconjugală, săptămâna aceasta ar trebui să stai cuminte și să-ți amintești ce anume te-a atras la partenera/ul ta/tău și să vă continuați drumul împreună.   

Vărsător  - Cauți ceva entuziasm în viața personală, posibil în afara relației pe care o ai.  Fii atent ca nu cumva să îți rănești partenerul, indiferent de ceea ce faci, deoarece vei regreta amarnic. A-ți cunoaște latura sălbatică este distractiv, dar și periculos și ar trebui să fii pregătit să faci față consecințelor.    

Pești – S-ar putea să fii prins într-o situație din familie, în care unii se amestecă în treburile personale ale altui membru. Încearcă să te ferești de acest amestec cât de bine poți. Dacă ești atras în acest joc, fii diplomat și sensibil. Nu te înstrăina de niciuna dintre rudele implicate.