Berbec – Nu te grăbi să pleci pe cine știe unde la sfârșit programului de lucru. Mintea ta ar trebui să gândească câteva soluții de suflet, mai degrabă decât să dorească un sărut la miezul nopții. Toate la timp. Poate te gândești că în ultimul an în s-au întâmplat lucruri neașteptate în plan sentimental.

Taur - Cu cât prezentarea este mai simplă și mai modestă, cu atât răspunsul va fi mai bun, mai ales în rapoartele scrise sau orale. Până miercuri, vei trece prin lucruri dificile dar ai să te bucuri de munca pe care o faci. Atenție, un scurt conflict cu un coleg de muncă încăpățânat.       

Gemeni - Cum ai o gândire originală, știi că există mai multe căi prin care să ocolești un obstacol. Un prieten îți poate spune că planurile tale nu vor funcționa, dar aceasta este doar o expresie a propriilor temeri și nu ține cont de ce spune. Ceea ce îți propui este o ascensiune.    

Rac – Vei întâlni o provocare care îți va echilibra munca și viața personală. Dacă se apropie un termen, poate nu ar strica să amâni unele angajamente. În caz contrar, vezi dacă poți reprograma o întâlnire cu ceilalți parteneri implicați pentru a avea timp să pui lucrurile în ordine.

Leu - Te simți deosebit de generos și vă vei aloca timp pentru a împărți cu cei cu care ai lucrat, meritele. Accesul de bunăvoință te va poziționa frumos miercuri și joi, când vine timpul să te lovești și de subordonați nerecunoscători sau invidioși. Fii cât se poate de calm, chiar dacă știi că ai dreptate.     

Fecioară – Fă ceva și ieși din zona de confort, împărtășind cu îndrăzneală un sentiment sau o speranță - vei fi surprins cât de natural și de bine se simte. În timp ce te îndrepți spre sfârșitul de săptămână, ești avantajat să primești recunoștința celui care te iubește. Așa că, pregătește-te să răspunzi la fel.         

Balanță – Recunoașterea - și obținerea unei confirmări suplimentare - poate fi tot ce trebuie. Comunicarea despre idealurile tale romantice este favorizată la jumătatea săptămânii, tocmai la timp pentru a lua unele decizii romantice, fie de comun acord, fie singur.

Scorpion – Astăzi vei fi solicitat să evaluezi o nouă cale pentru instituția ta. Fii extrem de precaut cu privire la ce faci. Vorbește despre preocupările pe care le ai celor care vor să te asculte. Întrebările aparent pretențioase vor primi răspunsurile cerute.            

Săgetător – Abilitățile tale manageriale vor fi în curând necesare în tranzacțiile cu diverși brokeri, cu organizații non-profit sau agenții guvernamentale. Unele aspecte esențiale, în special cele financiare, te vă fac să vrei să spui mai mult decât trebuie. Vocalizează-ți ideile.        

Capricorn – Nu fi pesimist - sună alarmant, dar vei persevera și vei găsi o soluție. Competențele tale executive au fost remarcate la întâlnirile și conferințele directe sau online din ultimele luni. Șefii știu asta și se gândesc cum să te folosească mai bine, așa că așteaptă-te fie la o promovare.     

Vărsător – Transformarea carierei este posibilă acum, deși asta te-ar putea costa fie o treaptă salarială, fie o diminuare salarială. Vei atrage însă, atenția unui șef sau a unei autorități în curând, așa că profită de ocazie pentru a vorbi despre o idee care o ai în minte.  

Pești – O sumă neașteptată de bani te face să te întrebi cum să o folosești. Investește banii cu înțelepciune. Cere sfaturi de specialitate dacă trebuie și evită speculațiile financiare. Marile viziuni ți-au ocupat timpul în perioada de recluziune. Acum este momentul să le pui în mișcare.