Berbec – Este o zi cu idei și oportunități inovatoare. O atracție romantică ar putea apărea din nicăieri doar prin faptul că ești fidel ție însăți. Ai putea fi atras de cineva care este diferit de tine și acest lucru să facă acea persoana specială în ochii tăi.      

Taur – Indiferent dacă ești sau nu într-o relație permanentă, astresugerează un moment în care totul pare însorit, indiferent de vreme. S-ar putea să începi să comunici cu cineva foarte interesant, dar factorul cheie va fi simțul umorului.      

Gemeni  - Influxurile astrale sugerează o ușurare a problemelor și probabil vei sfârși săptămâna cu veselie și amuzament și acest lucru se poate datora și faptului că ești într-o companie deosebit de plăcută. O persoană dragă sufletului tău, poate descoperi subiectul care te face să chicotești înveselit.  

Rac – Singurul lucru pe care ți-l dorești este să fie liniște și armonie la birou. Dacă te confrunți cu o situație stresantă aici, decide cât și cum vrei să-ți menți status quo-ul. Dacă superiorii nu te susțin, ar putea fi timpul să te gândești să faci o schimbare.                   

Leu  - Brusc simți nevoia să iei la mână cărțile de vizită și să le răsfoiești sau te cauți printre fotografii vechi care întăresc o amintire pe care o ai de foarte mult în minte. O persoană din trecut te poate face să regândești motivul pentru care ați încheiat relația.            

Fecioară – Împărtășește-ți ideile și fii cât mai optimist și detașat posibil. Nu crede în zvonuri sau informații șoptite parșiv la ureche. Stai detașat, fă-ți treaba și termină cât mai repede posibil. Ziua vine cu provocarea de a lua măsuri în ciuda oricăror temeri sau îngrijorări.     

Balanță –Ziua îți scoate în cale pe cineva și îți vei da seama ce simți cu adevărat despre ralția care o ai pentru că s-ar putea să simți ceva mai profund pentru persoana nou întâlnită. Deși s-ar putea să nu fie așa cum ți-ai dorit să fie, îți oferă totuși o mică emoție așa ca de început.   

Scorpion  - Ar putea fi o problemă diferită când vine vorba depre o altă relație totuși, mai ales dacă ați și discutat despre asta. Pe la prânz, te-ar putea face să dorești să iei contact cu acea persoană dar, la fel de bine, ai putea fi nesigur de răspunsul pe care l-ai putea primi.      

Săgetător –Ai putea să simți o atracție intensă față de cineva pe care poate că l-ai observat doar în trecere până acum. Vă simțiți atrași unul de celălalt, într-un mod inexplicabil, poate și pentru aerul de mister pe care îl arborați amândoi și pentru că nu vă cunașteți atât de bine.    

Capricorn – Angajamentul pasional are o calitate minunată prin grija profundă unul pentru celălalt. Ai ajuns la un stadiu în care simțiți că ați dori să faceți aranjamentul final, permanent și să renunțați la starea de incertitudine. Procedează cu încredere și cum îți dictează inima!   

Vărsător –Îți poți arăta aprecierea față de acea persoană specială din viața ta cumpărându-i ceva frumos pentru casă. Indiferent dacă locuiți împreună sau nu, fă-i acest cadou, posibil o piesă de artă de bun gust, o sculptură sau ceva din altă țară. Acest lucru nu numai că îi va înmuia inima.  

Pești - Ai ocazia minunată de a comunica cu alții care îți împărtășesc interesele în domeniile artei și creativității. Participarea la o expoziție online sau, poate, socializarea pe mess, cu un pahar de vin în mână, înainte de cină sunt posibile activități în care poți antama orice subiect.