Focarul de coronavirus din lotul naţionalei de tineret continuă să le dea bătăi de cap echipelor din Liga I.

După Universitatea Craiova şi Chindia Târgovişte, care au anunţat cazuri de COVID-19 în rândul jucătorilor reveniţi de la reprezentativa României U21, acum are probleme şi FC Viitorul.

Doi jucători de la FC Viitorul, care au fost prezenţi în cadrul naţionalei de tineret, au fost depistaţi pozitiv la testele efectuate pentru coronavirus.

"Internaţionalii de tineret Radu Boboc şi George Ganea au fost depistaţi pozitiv la testele Covid-19 efectuate în ultimele zile. Radu Boboc a ieşit pozitiv la ultima testare efectuată la lotul reprezentativ U21 şi a rămas în izolare. Revenit marţi noapte de la lotul naţional U21, George Ganea a fost supus joi dimineaţă unei noi testări de către clubul nostru, iar rezultatul a fost, din păcate pozitiv." , se arată pe site-ul oficial al clubului FC Viitorul.

În urma cazurilor de la reprezentativa României U21, oficialii clubului constănţean nu i-au introdus în programul echipei pe jucătorii reveniţi de sub comanda lui Mutu, tocmai pentru a evita răspândirea virusului în cadrul lotului de la FC Viitorul.

Și Louis Munteanu, fotbalistul care a făcut parte din lotul lui Adrian Mutu pentru meciurile cu Ucraina U21 şi Malta U21 se află în izolare şi este asimptomatic, conform site-ului fiorentina.it. Munteanu, acum la Fiorentina, se află sub supravegherea medicilor formaţiei italiene. Echipa Primavera îşi va continua activitatea fără restricţii, deoarece colegii românului nu au intrat într-un contact direct cu acesta.