Filiala MediaSind din cadrul Televiziunii Române a lansat, luni, pe Facebook, platforma de comunicare „Alternativa TVR”, destinată comunicării între membrii şi simpatizanţii filialei.

Platforma creată nu este doar un spaţiu de interacţiune al membrilor organizaţiei noastre. Ea este deschisă tuturor angajaţilor, indiferent de apartenenţa sindicală şi indiferent de locul ocupat în ierarhia instituţiei, tuturor colaboratorilor şi susţinătorilor TVR, care au exerciţiul dialogului. Cei care doresc să pună umărul la modernizarea şi depolitizarea Televiziunii Naţionale sunt aşteptaţi alături de noi”, se menţionează în comunicatul MediaSind TVR.

Organizaţia sindicală susţine că această platformă are şi rolul de contracarare a dezinformării. 

Dorim ca membrii noştri, salariaţii din Televiziune şi, mai ales, publicul să fie informaţi corect. Cu ajutorul acestei platforme putem contracara Campania de dezinformare dusă de actuala conducere a SRTV. MediaSind fiind o organizaţie care activează pe principii de transparenţă, îşi deschide acum porţile pentru toţi cei care doresc să contribuie la modernizarea instituţiei din Dorobanţi”, argumentează Organizaţia lansarea acestei platforme.