După un an de renovări la complexul din Olimp, format din Amfiteatru, Panoramic și Belvedere, cele trei hoteluri își deschid de azi porțile.

Omul de afaceri Mohammad Murrad este cel care a investit peste 35 de milioane de euro pentru a renova complet cele trei hoteluri. De acum, complexul se va numi Phoenicia Blue View și va avea de azi, 1 august, primii turiști.

În urmă cu câteva zile, și premierul Ludovic Orban a vizitat complexul din Olimp, considerat pe vremuri a fi perla litoralului românesc. "Este o investiţie extrem de importantă pentru litoralul românesc şi pentru turismul din România, o investiţie privată făcută într-un loc care e încărcat de amintiri, un loc foarte frumos, care, din păcate, în urma unei privatizări nefericite a încăput pe mâna unor proprietari care nu au investit (…), aceste trei hoteluri care erau fanion pe vremuri pentru litoralul românesc, nu numai pentru staţiunea Olimp, ci pentru litoralul românesc, fiind lăsate în paragină. Iată că un om a avut curajul să cumpere aceste hoteluri, deşi erau în paragină şi să îşi asume răspunderea şi riscurile realizării unei investiţii şi aceste hoteluri vor funcţiona din nou”, a declarat Orban, într-o conferinţă de presă.

Un sejur de 7 nopți pentru doi adulți poate ajunge, de exemplu, în perioada 8-15 august, la 1.300 de euro.