Într-o perioadă în care sănătatea este unul dintre cele mai aprinse subiecte discutate, Pro TV lansează un site pentru toți cei care caută răspunsuri în acest domeniu: DoctorDeBine.ro.

După succesul emisiunii online „Doctor de bine” a Știrilor PRO TV, site-ul devine principala sursă de conținut pe teme de sănătate din portofoliul digital al Pro TV.

Cu un focus crescut pe zona de video, site-ul va aduce cititorilor știri pentru timpurile pe care le trăim, de la specialiști în domeniu.

Prezentatoarea emisiunii online, corespondentul pe sănătate al Știrilor PRO TV, Liliana Curea a spus: „La 4 ani după ce am preluat domeniul sănătate în cadrul Știrilor Pro Tv, realizarea emisiunii „Doctor de bine” a însemnat o mare provocare. Și asta pentru că a modera o emisune este diferit de a face o știre sau chiar un live în jurnal. Pe doctordebine.ro găsești informațiile medicale de care ai nevoie: corecte, concise, venite direct de la specialiști. Trebuie să avem în vedere faptul că fiecare organism poate reacționa diferit când înfruntă o boală, iar tratamentul pe care l-a luat un prieten, o vecină sau chiar cineva din familie ar putea să nu aibă aceleași rezultate în cazul nostru. Tocmai de aceea este necesar să învățăm când și ce fel de specialist să căutăm”.

Andreea Groza, corespondent Știrile Pro TV, colaborator al site-ului, spune: „Cei mai mulți dintre noi nu mergem la Medicină. Și am chiulit la multe dintre orele de biologie din școală. Dar toți trăim, în fiecare zi, cu propria… biologie. Și trebuie să fim conștienți de ea. Doctordebine te ajută să fii conștient de ceea ce ți se întâmplă ție, biologic vorbind”.