Noaptea, ca prietenii, așa s-a decis lista comună PNL-USR-PLUS, pentru candidații la primăriile de sector.

Președintele PNL, Ludovic Orban și cel al USR, Dan Barna, au bătut palma, la două noaptea, ca prietenii, parafând lista cu candidații la funcțiile de primar pentru sectoarele Capitalei.

Într-o fotografie publicată pe pagina de facebook a președintelui USR, Dan Barna, sub care scrie, demisec, “2 a.m. la Guvern”, pot fi văzuți premierul Ludovic Orban, președinte al PNL, ministrul muncii Violeta Alexandru, președinte al PNL București și Nicușor Dan, candidatul unic al dreptei, la funcția de primar al Capitalei. De cealaltă parte a mesei, Dan Barna, Vlad Voiculescu, Claudiu Năsui și Dragoș Tudorache.

Fără trabucuri sau whisky, liderii principalelor partide de dreapta au reușit, în cele din urmă, să ajungă la un acord, în privința candidaților comuni.

Rămâne de văzut ce poziție va avea PMP, partid care a ridicat mici pretenții, legate de posturi în Consiliile Locale și cel General, dar și la funcția de Primar General, Traian Băsescu fiind cel care a anunțat că va candida la această funcție și că nu acceptă ca partidul său să fie considerat cârpă de bocanci, de partenerii politici din dreapta arcului politic.