Patru bărbați, dintre cei zece duși, ieri, la audieri, de polițiști din Capitală, în urma unor percheziții ce au avut loc pe raza a nouă județe și în București, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Urmare a 29 de percheziții  desfășurate, ieri, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice - Sector 2 din cadrul D.G.P.M.B., în cadrul unui dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore.

Așa după cum vă informam, perchezițiile de ieri au avut loc la domiciliile celor care vând tutun vrac, la găletușă. 29 de mandate de percheziție au fost  puse în aplicare în municipiul București și pe raza județelor Călărași, Brașov, Satu Mare, Arad, Caraș Severin, Mureș, Gorj și Constanța, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu tutun. Ulterior, 10 persoane au fost conduse la audieri. Patru dintre acestea s-au ales cu mandate de reținere pentru 24 de ore.

Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 7600 de țigarete, 7000 de bucăți tubulatură țigarete, aproximativ 1,5 kg de tutun uscat, 131 kg de tutun mărunțit, o mașină de tocat tutun, 4.400 de bucăți filtre țigarete, 400 de bucăți foițe filtru, 200 de bucăți foițe țigarete.