Un clip postat de Gabriela Firea pe pagina personală de facebook arată că lucrările continuă în ritm susținut pe șantierul din Prelungirea Ghencea. Deși mai este mult până departe, Gabriela Firea deja prevede un impediment major: bulevardul lărgit se va termina într-o Șosea de Centură îngustă, fără pasaj, și foarte aglomerată.

După ce ar fi fost acuzat că a oprit lucrările la proiectul Supralărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a postat, astăzi, pe pagina personală de facebook un videoclip, filmat chiar la șantierul din acea zonă. Din imagini se vede cum se lucrează de zor, ba chiar se asfaltează.

Iată mesajul postat de Gabriela Firea:

“Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Un proiect așteptat de 20 de ani de locuitorii de zonă este o realitate!

La proiectul de Supralărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea lucrează Trustul de Clădiri Metropolitane și Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje. Dirigenția de șantier este asigurată de Compania Municipală Dezvoltare Durabilă. Șantierul a început în toamna anului trecut și trebuie să fie gata anul viitor. Costul total al lucrărilor se ridică la 122 de milioane de euro.

Finalizarea Pasajului de la Domnești, lucrare a Ministerului Transporturilor, este vitală pentru modernizarea acestei artere de circulație.

Lărgirea executată de Primăria Capitalei se termină cu aproximativ 500 de metri înainte de Centura București, la solicitarea Ministerului Transporturilor.

Primăria Capitalei a pus la dispoziția CNAIR, încă din anul 2018, toată documentația proiectului de lărgire”.