Show-ul „Masked Singer România” a fost, vineri seară, lider de audiență. O nouă demascare a avut loc în emisiune.

În urma duelurilor, publicul și detectivii au votat, iar masca ce a strâns cele mai puține voturi a trebuit să-și arate adevărata identitate. Iepurele este cel care a părăsit show-ul, sub masca acestuia ascunzându-se cântăreața Alexandra Stan, așa cum Inna și Horia Brenciu au bănuit.

Fiind cântăreață știu ce înseamnă să fii în lumina reflectoarelor, să ai coregrafii, să dansezi, dar niciodată nu am știut ce înseamna ca oamenii să te aprecieze doar prin prisma show-ului și nu neaparat a felului în care arăți. Mi-am dorit foarte mult să văd reacția oamenilor și asta a fost scopul participării mele în emisiune. A fost o manifestare de forțe la Masked Singer România și chiar mi-a făcut mare plăcere. O să-mi fie dor! Mi-a plăcut foarte mult toată secretomania, faptul că nu știe nimeni, nici familia mea n-a știut, nici prietenii mei n-au știut, nici nepoții. Probabil că ei sunt cei mai uimiți și fericiți văzându-mă acum. A fost foarte greu pentru mine să țin ascuns pentru că eu nu sunt o persoană secretoasă”, a spus aceasta imediat după demascare.

Show-ul „Masked Singer România” a fost lider de audiență și a înregistrat 6.8 puncte de rating și 21.1% cotă de piață în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6 puncte de rating și 18.4% share. La nivel național, aproape 1.3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea în fiecare minut.

Săptămâna viitoare, se vor duela Căpcăunul, Leoaica, Corbul, Vulpoiul și Panda pentru a-și asigura un loc în Marea Finală „Masked Singer România” și pentru a avea șanse să pună mâna pe trofeul care va desemna cea mai iubită mască.