București, Octombrie 2020

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 21 octombrie un nou magazin, în Braşov, extinzându-și astfel rețeaua națională la 21 magazine. Cu o suprafață de  peste 425 de metri pătrați, acesta este cel de-al 4-lea magazin deschis anul acesta în țară și va asigura -alte 8 locuri de muncă.

Cu toții ne-am schimbat obiceiurile de cumpărare în noul context și nu știm în ce măsură vom reveni la vechile obiceiuri. Dacă anii trecuți oamenii veneau în magazine mai des, iar valoarea bonului era mai mică, din iunie și până acum am observat tendința clienților de a reduce frecvența de cumpărare și de a crește valoarea bonului. Ceea ce nu este un lucru neapărat rău, doar diferit. Noi ne-am adaptat contextului și acestor schimbări, deși a fost un an dificil din punct de vedere economic. Dacă la începutul anului estimam o cifră de afaceri cu 40% mai mare, provenită atât din creşterea organică a magazinelor, cât şi din extinderea reţelei la nivel naţional, perioada în care magazinele au fost închise, ne-a afectat rezultatele, astfel că estimăm că vom încheia anul acesta cu o cifră de afaceri puţin peste nivelul celei aferente anului trecut.”  a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stanciu

Așa cum ne-am propus și ne-am luat angajamentul față de clienții noștri, extindem rețeaua de magazine SMYK All for Kids în cele mai importante zone din țară. Astfel, acoperim regiuni și orașe. Prin produsele noastre acoperim multe dintre nevoile părinților și îi ajutăm să găsească într-un singur loc articole de îmbrăcăminte, încălţăminte,  accesorii, articole puericultură și jucării pentru copiii între 0 și 14 ani, la prețuri corecte și calitate durabilă. Produsele noastre au rămas la aceeași calitate și avem campanii de reduceri, chiar dacă pandemia a afectat mai toate business-urile. Așa ne arătăm solidaritatea și respectul pentru fidelitatea clienților noștri. În plus, este lesne de înțeles că respectăm măsurile de siguranţă în ceea ce privește normele de prevenție și de igienă în acest context pandemic.”,  a continuat Sorin Stancu.

Respectând linia de design prietenos și prețurile accesibile, SMYK All for Kids aduce la Brașov, în Afi Brașov, conceptul „totul sub un singur acoperiș”, fiind o destinație de shopping esențială pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani.

Oferta magazinului include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, până la articole de puericultură – cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice etc.

De asemenea, un segment important de produse îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale, pentru toate vârstele, atât  cele aparținând brandului propriu – SMIKI, cât și unor mărci globale cunoscute, cum ar fi LEGO, Mattel, Habsbro și altele.

Magazinul cu numărul 21 este situat în incinta Afi Braşov pe Bd. 15 Noiembrie, nr. 78.  În perioada 21-25 octombrie, cei care trec pragul SMYK All For Kids se vor putea bucura de reduceri de -20% la toate produsele cu preț întreg şi de tombolă cu premii pentru cei ce se înscriu în programul de fidelitate.  În plus, primii 50 de clienți vor primi cadou câte un urs de pluș marca SMIKI.

SMYK All for kids a deschis în 2019 patru magazine, iar anul acesta alte patru magazine. Până la finalul anului 2020 își propune să deschidă încă un magazin, ajungând astfel la o rețea de 22 magazine la nivel național.

Despre SMYK All for Kids:

SMYK All for kids este brandul polonez lider, iconic pentru copii, cu o experienţă de peste 40 de ani pe piaţa poloneză. În Polonia SMYK All for kids are un awareness de 82% (sursa: TNS Kantar Polonia *). Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 239 magazine proprii, dintre care 206 în Polonia, 21  în România și 12 în Ucraina.

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009  acoperind astăzi cu cele 21 magazine 17 orașe: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța - Vivo! Mall, Ploiești - AFI,  Galați - Shopping City, Timișoara - Shopping City, Deva - Shopping City  și  Oradea - Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare- Shopping City, Sibiu - Shopping City şi Promenada Sibiu, Baia Mare- Value Centre, Piatra Neamţ - Shopping City, Târgu Jiu - Shopping City, Târgu Mureş - Shopping City şi Târgovişte - Dâmboviţa Mall şi Brăila – Brăila Mall, Braşov- Afi Braşov.

SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lanțului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc și au nevoie într-un singur loc, "All for Kids".

Oferta se bazează pe mărcile proprii "Cool Club" și "Smiki", care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. "Cool Club" este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. "Smiki" este marca proprie SMYK pentru jucării și accesorii pentru copii. Mărcile proprii SMYK sunt completate de branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro și Mattel.

Produsele branduri proprii şi cele ale altor producători se comercializează în Polonia prin platforma online de e-commerce și aplicația mobilă ale grupului SMYK, care împreună cu rețeaua de  magazine  şi oferta de servicii "click & collect" (livrare gratuită în  magazinele SMYK), oferă clienţilor săi o experienţă omni-channel integrată. Un alt canal de vânzări este reţeaua de magazine în  franciză, cu un total de 171 de unităţi  în 17 țări (la 31 ianuarie 2019).

* pe baza unui sondaj de 1.527 de persoane din Polonia, realizat în orașe cu o populație de peste 75.000 de persoane care au cumpărat cel puțin un articol pentru copii în ultimele trei luni, excluzând Allegro.

Mai multe detalii despre SMYK All for Kids găsiți pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/smykro sau pe www.smyk.ro.

Pentru informații și detalii:

Lavinia.pavel@whitepr.ro

Tel: 0724282323