București, 18 august 2020

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 20 august un nou magazin, la Târgoviște, extinzându-și astfel rețeaua națională la 19 magazine. Cu o suprafață de  peste 440 de metri pătrați, acesta este cel de-al 2-lea magazin deschis anul acesta în țară, și va asigura noi 8 locuri de muncă.

Contextul actual ne-a decalat planurile de extindere și dezvoltare la nivel național, însă ne bucurăm că am putut relua proiectele demarate la începutul anului. Magazinul din Târgoviște ne ajută să fim mai aproape de clienții noștri și de țelul nostru de a avea o acoperire națională completă, cu câte un magazin în fiecare județ al țării, a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stancu.

Respectând linia de design prietenos și prețurile accesibile, SMYK All for Kids aduce la Târgoviște, în Dâmboviţa Mall, conceptul „totul sub un singur acoperiș”, fiind o destinație de shopping esențială pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani. Oferta magazinului include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, până la articole de puericultură – cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice etc.

De asemenea, un segment important de produse îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale, pentru toate vârstele, atât  cele aparținând brandului propriu – SMIKI, cât și unor mărci globale cunoscute, cum ar fi LEGO, Mattel, Habsbro și altele.

Magazinul cu numărul 19 este situat în incinta Dâmboviţa Mall pe Bdul. Ferdinand, nr. 6, din Târgoviște.  În perioada 20-23 august, cei care trec pragul SMYK All For Kids se vor putea bucura de reduceri de -20% la toate produsele cu preț întreg şi tombolă pentru cei ce se înscriu în programul de fidelitate.  În plus, primii 50 de clienți vor primi cadou câte un urs de pluș marca SMIKI.

SMYK All for kids a deschis în 2019 4 magazine, iar în prima parte a anului 2020 alte 2 magazine. Până la finalul anului își propune să deschidă încă 3  noi unități ajungand la o rețea de 22 magazine la nivel național.

Despre SMYK All for Kids:

SMYK All for kids este brandul polonez lider, iconic pentru copii, cu o experienţă de peste 40 de ani pe piaţa poloneză. În Polonia SMYK All for kids are un awareness de 82% (sursa: TNS Kantar Polonia *). Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 227 magazine proprii, dintre care 195 în Polonia, 19 în România și 12 în Ucraina.

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009  acoperind astazi cu cele 19 magazine 15 orașe: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța - Vivo! Mall, Ploiești - AFI,  Galați - Shopping City, Timișoara - Shopping City, Deva - Shopping City  și  Oradea - Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare Shopping City, Sibiu Shopping City şi Promenada Sibiu), Baia Mare Value Centre, Piatra Neamţ Shopping City, Târgu Jiu Shopping City,Târgu Mureş Shopping City şi Târgovişte Dâmboviţa Mall .

SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lanțului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc și au nevoie într-un singur loc, "All for Kids".

Oferta se bazează pe mărcile proprii "Cool Club" și "Smiki", care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. "Cool Club" este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. "Smiki" este marca proprie SMYK pentru jucării și accesorii pentru copii. Mărcile propriiSMYK sunt completate de branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro și Mattel.

Produsele branduri proprii şi cele ale altor producători se comercializează în Polonia prin platforma online de e-commerce și aplicația mobilă ale grupului SMYK, care împreună cu rețeaua de  magazine  şi oferta de servicii "click & collect" (livrare gratuită în  magazinele SMYK), oferă clientilor sai o experienţă omni-channel integrată. Un alt canal de vânzări este reteaua de magazine în  franciză, cu un total de 171 de unităţi  în 17 țări (la 31 ianuarie 2019).

* pe baza unui sondaj de 1.527 de persoane din Polonia, realizat în orașe cu o populație de peste 75.000 de persoane care au cumpărat cel puțin un articol pentru copii în ultimele trei luni, excluzând Allegro.

Mai multe detalii despre SMYK All for Kids găsiți pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/smykro sau pe www.smyk.ro.

Pentru informații și detalii:

Lavinia.pavel@whitepr.ro

Tel: 0724282323