Primarul General al Capitalei a inaugurat, astăzi, Șoseaua Fabrica de Glucoză, varianta cu două benzi pe sens. Se mai lucrează, totuși, la porțiunea cuprinsă între Bulevardul Barbu Văcărescu și Calea Floreasca.

Accesul dinspre Autostrada A 3, Voluntari, Pipera și Șos. Petricani, către Bulevardul Barbu Văcărescu este, începând de astăzi, mult mai lejer. Un drum care dădea dureri de cap oricărui șofer, doi km în 45 de minute, poate fi parcurs acum în cinci minute, după ce șoseaua Fabrica de Glucoză a fost lărgită, la câte două benzi pe sens.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, însoțită de viceprimarul Aurelian Bădulescu, s-au plimbat astăzi, demonstrativ, cu un autobuz, pe șoseaua proaspăt asfaltată.

“De astăzi, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză se circulă pe patru benzi, două pentru fiecare sens, între Șoseaua Petricani și strada Barbu Văcărescu.

Mulțumesc echipei care a făcut eforturi considerabile și a reușit în timp record să finalizeze lărgirea șoselei, care înseamnă și sfârșitul chinului prin care treceau șoferii în această parte a Bucureștiului”, a scris Gabriela Firea pe pagina personală de facebook.

Lucrările la acest important proiect au început în data de 29 octombrie 2018 și ar fi trebuit finalizate pe 29 ianuarie 2020.

“Întârzierile au fost cauzate de imposibilitatea închiderii totale a traficului, dar şi de lucrările neprevăzute apărute, cum ar fi reproiectarea zonei Intrarea Chefalului", preciza Gabriela Firea, nu cu mult timp în urmă.