Producţiile Teatrului Nottara „Thailanda”, „Praf de stele”, „Despre olteni cu dragoste”, „Repetiţia vieţii mele”, „Oglinda neagră”, „Citadela” şi „Aici nu-i de joacă” se vor juca în această vară în mai multe spaţii din Bucureşti: Teatrul de Vară din Herăstrău, Curtea de Onoare a Muzeului Naţional de Artă al României, Terasa Teatrului Ţăndărică, curtea TVR, în cadrul proiectului Teatru în TVR.

Spectacolul „Citadela”, o producţie a Doctor's Studio, va deschide, joi, stagiunea estivală a Teatrului Nottara şi se va juca pe Terasa de la Teatrul Ţăndărică.

Următoarele reprezentaţii sunt programate pe 9, 16 şi 23 iulie. Instalaţia audio-vizuală „Citadela” are ca punct de pornire monodrama „Grounded” de George Brant şi este interpretată de Isabela Neamţu şi regizată de Ligia Ciornei.

Programul verii va continua cu spectacolul „Thailanda” de Dimitris Kechaidis şi Eleni Chaviara, regia Alexandru Jitea, urmând ca apoi spectatorii fie invitaţi să privească în.... „Oglinda neagră”, alături de Cristina Juncu, Crenguţa Hariton, Mihaela Subţirică, Vlad Bălan, Rareş Andrici, într-un spectacol-concert care îi va purta prin lumea lui Caragiale.

Spectacolul „Praf de stele” de Norm Foster, în regia lui Lucian Sabados, propune reîntâlnirea cu o poveste tulburătoare, o comedie romantică delicioasă, în care un bărbat şi trei femei discută despre sex, dragoste, viaţă şi moarte, cu mult umor şi... câteva lacrimi.

„Despre olteni, cu dragoste” după Marin Sorescu, scenariul şi regia Constantin Fugaşin, va purta publicul cu mult umor în trecut, în Bulzeştiul lui Marin Sorescu, unde va putea trăi în timp real poveştile pe care le-au trăit personajele din satul natal al lui Sorescu.

„Repetiţia vieţii mele” de Claudiu Sfirschi-Lăudat, regia Alexandru Jitea, va prilejui întâlnirea emoţionantă cu o mare actriţă: Anda Caropol, în timp ce spectacolul „Aici nu-i de joacă” de Catrinel Dumitrescu propune o întâlnire cu două dintre cele mai iubite actriţe ale Teatrului Nottara: Catrinel Dumitrescu şi Victoria Cociaş.

Toate evenimentele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecţie împotriva Covid-19.