Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizează din 16 până în 18 octombrie, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, Târgul lui Brumărel.

Programul este între orele 10.00 și 18.00, iar intrarea este liberă. Intrarea se face prin strada Monetăriei, iar ieșirea prin bulevardul Ion Mihalache.

De vineri până duminică, de dimineața până seara, găsiți de toate și pentru toate gusturile: mustărie de la Vrancea și grătare, bunătățuri la ceaun, sărmăluțe, fasole cu ciolan, gulaș de vită, palincă, cozonaci domnești și poale-n brâu, baclava și sarailii, dulcețuri și zacuște, miere și produse apicole, murături de toamnă, kürtőskalács, sirop de cătină și vinuri românești, ca într-o piață țărănească autentică.

Meșter(Esc)!, pentru domniile voastre, tineri artiști și meșteri populari adevărați, care realizează obiecte de manufactură românească - bijuterii, zgărdane, obiecte cioplite în lemn, icoane pictate pe lemn sau sticlă, împletituri, ii cusute sau țesute, ceramică de Corund și Maramureș, vestimentație, cojoace, marochinărie, casete pictate și decorațiuni interioare, lucrușoare croșetate, cosmetice naturale, sticlărie și alte meșteșugăreli.

În curtea interioară colecționarii de antichități își prezintă marfa: mobilier țărănesc, lăzi de zestre, care, blidare, unelte din gospodăria țărănească, țesături, covoare, port tradițional din toate zonele etnografice, ceramică și carte veche, bijuterii și podoabe, statuete, tablouri și monezi, porțelanuri, patefoane și multe alte obiecte și povești, pentru cunoscători.