Înregistrarea a fost făcută chiar într-o ședință de Consiliu Local, la Primăria Sectorului 1 și a fost postată pe pagina de Facebook a unui alt candidat la Primăria Sectorului 1, jurnalistul Dan Bucura.

Candidata dreptei unite la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand a avut o intervenție cel puțin ciudată, în cadrul unei ședințe de Consiliu Local. Aceasta i-a reproșat lui Dan Tudorache faptul că nu a onorat invitația de a veni la Ambasada Franței, unde ar fi trebuit să discute cu reprezentanții unei companii, bănuim, franceze, specializată, susține Clotilde, în construcția de spitale.

“Eu aș dori să se construiască un spital în Sectorul 1. E un lucru dificil. Domnu’ Primar, v-am invitat la Ambasada Franței, să vă întâlniți cu niște specialiști pentru a construi spitale... Cum se face un spital? Un spital se face cu o companie care știe să facă, care a făcut zeci de spitale și care face zeci de spitale”, a insistat Clotilde Armand, în plină ședință de Consiliu Local.

Intervenția, destul de nervoasă a candidatei dreptei la Primăria Sectorului 1, se referă la construcția spitalului-mamut, căruia primarul Dan Tudorache i-a făcut reclamă, insistent, pe toate posturile de televiziune, până când au intervenit membrii CNA și au oprit difuzarea spotului publicitar, pe motiv că este vorba despre o reclamă mincinoasă, fiind  practic vorba despre un spital care nu există decât pe hârtie.

Candidatul independent Dan Bucura a taxat imediat bătălia pe fondurile destinate construirii super-spitalului de urgență, dintre Clotilde Armand și primarul Dan Tudorache: „La cum spune legea astăzi, construcția unui spital nu se discută în biroul unui ambasador străin la București și nici nu se ia legătura înainte cu firmele participante. Pe vremuri, când încă exista, DNA-ul lua pe sus participanții la astfel de discuții.

Procedura corectă e alta: licitație publică, transparentă și corectă, iar apoi negocieri ferme cu câștigătorul, pentru respectarea termenelor și condițiilor. Atât și nimic mai mult! Desigur, spitalul-fantomă al primarului Tudorache nu se încadrează în așa ceva! Dar nici invitația doamnei Armand, la discuții private la ambasada Franței nu o văd în legea achizițiilor publice. Nici măcar în legea lobby - ului, pe care nu o avem în România...”, a scris pe Facebook, Dan Bucura.