La această oră sunt în desfășurare 14 percheziții domiciliare, într-un dosar instrumentat de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Reprezentanții Poliției Capitalei informează că la acest moment, polițiști ai Serviciilor de Investigații Criminale din cadrul DGPMB, Polițiile Sectorului 2 și 6, pun în aplicare 14 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județul Ilfov, în două cauze penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup organizat și furt calificat.

În cauză sunt vizate 14 persoane, bănuite că ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt din locuință. Prejudiciul cauzat este estimat de procurori la peste 20.000 de euro.

Acțiunea Poliției Capitalei beneficiază de sprijinul polițiștilor Direcției Operațiuni Speciale și Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Cauzele penale se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Vom reveni cu detalii, pe măsură ce acestea vor fi comunicate de Poliția Capitalei.